Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ja paco raban blek xs, mada meni svi parfemi mirisu isto jedino mi ovaj razlicit pa mi se svidja. A sad imam armani code al vracam se na blek xs cim potrosim mada poneko kaze da je code lepsi. A jedan sto ga znam a zaludjenik za parfeme ima neki šanel muski, mnogo je dobar al mnogo i skup.
Eo me Lukse, jedva izgugla ove tvoje stručne reči. Istina, nećeš jebati ako si tunjav pa sve da se parfemišeš ružinim uljem.
Nemojte srati da ste kul ako ne koristite parfem, niste i smrdećete kao stoka.
Armani Kod, Mania, Iks Es, onaj Zeleni Bulgari, DidžiBau su parfemi koje dobijam iz Njemačke, parfem nisam kupio od vremena. pozz
жан марк боса нова лећа
а сто педес ђунти
Aqua. Najbolji jebeni parfem svih vremena! (osim naravno onog zlatnog Roko Baroko parfema,ali odakle 300 evra za to leptejebo).
Koristim. Kupio mi drug za rodjendan pakovanje dezodoransa, kupke i sata. Sat dao burazeru kao 4 meseca rani poklon za novu godinu, ovo sacuvao i koristim vec godinu dana.
Ja se vec mesec dana grebem o neke bratove strejtove i avone, cekam fri sop da kupim armani code/zeleni bulgari/kalvin klejnov encounter/aqua di gio/pradin luna rossa. Imaju valjda testere tih stvari. U Zajecaru je moguce kupiti parfeme samo u Lili ili o ovih andergraund likova, gde nisam bas siguran da li su testeri ili pravi.
Jesu li ovo realne cene?
http://www.jasmin.rs/linija.asp?id=80&lin=ARMANI+CODE+HOMME
E, što se tiče tih cena. JA katkad nahvatam u Bjutiku (jebiga, tako se zove) bude 50% popusta, pa pazarim velki parfem i miran sam ihaaj.
Najbolji parfem.
http://www.big7g.com/en/UploadedFiles/Product/201331810716.jpg
Jes da nije loš ni ovaj sad što imam Bruno Banani, al Chic je prejeben.
Remac, valjda si skapirao da je taj parfem nebitan, zajebana frizura i kajla od po cola koju nosiš (a da ne pominjem golfa) obore reeebitzu pre nego joj u nozdrvu dopre šik
Jbg, svetlost putuje brže od arome
Đabe bacaš pareetze
мени никако ортак из Пријепоља да донесе неких парфема на точење
60 кинти оно мало говно боли ме курац битно да се не смрди
Aqua, da. Bravo.
Jbg, svetlost putuje brže od arome
Đabe bacaš pareetze
Evo češem se ispod pazuha da se nasmijem.
ја брт само мало испод мишке, све остало је геј. е тебрињо, ел имаш можда 100 кинти имам две дојаве посло ми ортак да одеремо моцарта хехе
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/p480x480/10351584_531363423660378_3763818107471999268_n.jpg
O jebem ti taman tio da pitam za parfeme..
Ako neko ima iskustva
Versace eros / Armani kod / Boss šestica / Burberi tač
koji od ta četiri ?
Armani kod
Potrebna je tema muški kutak. M?
EDIT: A možete i da se prebaciti na onu za žene. Niko neće vidjeti razliku. :) Razliku u postovima, bez uvrede.
Ко у НС и околини откупљује тврду пластику за гранулирање?
Vesnam, ne gubi vreme, imaš svoju temu, znaš koju i gde. Jedan čovek vene tamo.
Vesnam stvarno ne budi razdražljiva forumašica. Idi vidi sa tiborom nešto je hteo
(((
Vesnam, poverio mi se teebor da se zbog tebe uclanio u biblioteku. Awww