Разноразно питање

1. Sarana je skupa manifestacija...
    NEŠ SE TI NAJESTI BAJADERA ODMENE!!1

2. Ne bi trebalo. Meni se sto puta nije okretalo i nista ne fali.

3. Alo majmune ja pričam o mikrotalasnoj!
    Šta se gubiš idiote?

4. izbjegavaj mikrotalasne
    nije to zdravo

5. Ko te jebe, Neše geju! Ja sam svoje pitanje okačio još juče, a ovo je replika na Jehovov komentar.

6. Hranu okreće da bi se ravnomerno ugrejala. U principu nemaš problem ako je veće i ne vrti. Ugrejaće svakako. Mikrotalasnoj ne smeta ništa.

7. Slao sam beke pare postnetom i radnica sjebala u imenu jedno slovo i sad taj covek ne moze da podigne pare, samo treba u postu da odem i da to ispravim jel?

8. Ako ima broj postnet uputnice ne bi trebalo da je bitno, idi u poštu pa neka ponište i pošalju ponovo, ali ponesi onu svoju potvrdu o slanju.

9. Kontam ja da magnetron širi dobro talase kroz prostor mikrotalasne al mi se činilo kao da će ono što je okrenuto ka izvoru zračenja biti više podgrejano-pečeno-odleđeno

10. zavisi ti dosta od kvaliteta i jačine mikrotalasne, veličina objekta u njoj igra ulogu, ako je neka jeftinija mikrotalasna onda moraš na kraće periode pa ručno obrtati tanjir

11. Oćel štogod smetati mikrotalasnoj i hrani u njoj ako hrana ne može da se okreće u njoj zbog svojih gabarita? (nisam celo prase ubacio unutra, odmah da se razumemo)

nece nista. kvalitetnije mikrotalasne i onako ne okrecu hranu u krug.

12. ZAKOLOVRTI TI PONEKAD!

Samo nemoj nagurati ko Mr.Bin komplet ćurku u majkrovejv, oće pukne.

13. Idoh do poste, majku im u picku jebem ja. Kaze vi ste se potpisali sto niste gledali dal ima greska i jedino da mi vrate pare pa ponovo da posaljem a proviziju od 400 da zadrze i ponovo da naplate. Govna mamu im jebem. Ko da sam ja kriv sto su pogresili. Pu.

14. Извучеш говно кроз отвор на шалтеру и налупаш шамаре.

15. Da ti ja kazem, bolje ti je modovima na ruke dati pare, neko tako preko poste! ;)

16. Danas mi stigla RAM memorija. Kingston HyperX 4GB DDR3 iz Emmija. Ubacim u komp,palim,nece da radi...(inace,imam jos jednu,potpuno istu takvu),izvadim ,,staru" i ostavim samo ovu,komp i dalje nece...Je l' postoji jos nesto sto mogu da probam pre nego sto posaljem na reklamaciju?

17. а колко херца?

18. 1600 obe. Kazem,potpuno iste. Kingston HyperX @1600MHz 4GB DDR3 CL9. Je l' treba nesti u BIOS-u da se podesava?

19. Pa nema šta ako su iste, a uključivao si u isti slot i ta druga ne radi.
    :(

20. Ako imaš 4 slota probaj je u svima, ukoliko nema rezultata traži zamenu. Kolko si puko za nju?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.