znao sam da mutiš nešto...
Dokaz da mi nudi naoruzanje je evidentan...
Хакери дајте рјешење.
Искаче ми ово ал само кад уђем на Вукајлију:
http://prntscr.com/4b7l02
Klikni to "x" gore desno
Ај Пазле ошишај ми длаке око курца чоова, поставио сам лијепо питање, тражим и лијеп одговор.
скини адблокер и не буди затуцан
Tenore, proveri browser za addonove ili na remove programs da li ima instalirano nesto cudno..
Isto mom bratu bilo tako sam resio.
Kao što neko reče, nadji u programima ono za pta misliš da nisi instalirao, uglavnom se zove kao neki drajver ili program za koji bi pomislio da ti treba, čak će ti i kada budeš hteo da obrišeš pisati da ti može oštetiti računar, al ga svakako obriši. I mene je jebalo do skoro
Tebra imaš virus, ali lako se rešava. Idi u Control Panel/Programs and features i deinstaliraj sve programe koje si instalirao u poslednjih par dana, tj od vremena kada je ovo njesra počelo da ti se pojavljuje.
Uvek pogledaj šta piše na tom pop up prozoru. Na ovom piše: "Ads by OnlineBrowserAdvertising". Program koji te jebe se najverovatnije zove: "OnlineBrowserAdvertising".
Reko ja, ovi se samo guraju.
Mrs.
Okej, na kraju se ispostavilo da niko od vas nema pojma i da trebate bataliti te računare. Obratio sam se Guglu mamari i on mi reče da skinem AdwCleaner, koji mi je poslužio, a te vaše ''uključi mozak isključi adblok'', ''kontrol panel hehehe'' i ostale zajebancije bacite u kontejner, poz
Trebaš novi windows da središ, i više rama
http://www.troll.me/images/ancient-aliens-guy/you-are-so-stupid-thumb.jpg
Pojaviće se opet, rešio si ti moj kurac. Te ''Free AD VIRUS 100% DONATE UR SITE'' programe baci u kontejner slobodno. pozz
E Tenore, naš kaću da podelim svoe iskustvo sa tobom opet? Neekad maćorei, neekad.
Jesu li se direktor i radijacija vratili zato sto jebac vise nije mod?
neznam
Znam da se sa direktorom stalno svadjao a mislio sam da je sa radijacijom dobar.
Vidi ovog nepismenog.
Ok važi, sad nam reci da si namerno tako napisao.
...
јер продајем оружје на црно преко сајта