Разноразно питање

  1. Zamisli klosare... Moj ocuh nije par godina radio kao taksista i sad uzeo auto,ugradio taksimetar,kupio tablu itd i ode po TX tablice i oni mu tamo kazu ,,aaaaa pa gospodine,vama je firma ugasena 2010. godine jer se niste tad javili,tad je bila revizija" ,a klosari glupi i dalje mu naplacuju porez,a firma navodno ugasena iako nema nikakvog resenja o tome! Ja popizdim, unesem broj firme u registar i tamo pise AKTIVAN! Nekome cu se najebati majke...

    Колико попиздим кад чујем ове приче. Или још горе кад их доживим, једва чекам да спакујем кофере и одо у пичку материну одавде.

  2. Ipak nije :), ako se ko sjeti neka postavi, to je ono sa pozajmicama Rotsilda ili koga li sve vec sto jebi vladu uzimajuci milijarde samo za kamate a nikad glavnicu.

  3. Živ bio Rade, ako kad i vaskrsneš ja neću sumnjati u tebe.

  4. Jel zna neko kako se zove ovaj stand up komicar?
    http://i.imgur.com/8iNxLPM.png

  5. Cara ili Tibor. Slabo ih razlikujem al jebu sa humorom. pozz

  6. Зна ли неко ђе могу да се купе дијаболе за ваздушну пушку у НС, јебеним викендом?

  7. Na nekom buvljaku ili pijacu.

  8. U NS i bilo gde u Srbiji. pozz

  9. ovaj ode u guču da roka

  10. Na nekom buvljaku ili pijacu.

    То сам и контао као ласт ресорт сутра ујутру

  11. Ne znam kako je u NS al da si u Ml još ti ne bi bilo kasno da odeš na buvljak. Kako iđeš treća tezga sa leve strane.

  12. Јебига, код нас се најлонци купе у 12. А и није мерак после подне. :Д

  13. Imao sam toga pun kurac pa sam podelio. Matori mi tada bio predsednik upravnog odbora lovaca Srbije.
    Probaj na futoškoj ili tako nekoj prodavnici ili lovačke opreme. Čini mi se da ima čak i u onoj gde prodaju ribolovačku opremu. Učinilo mi se da ima na bulevaru O al me slabo sećanje služi.

  14. probaj u vobi hausu.ne znam da li ima,al znam da rade subotom.ne znam dokle tacno.na tri sprata su,a na svakom su razne dzidza bidze,tako da...

  15. Колико те дијаболе коштају код вас? Овде је кутијица 150 ђунти, има 250 комада, буразер и ја трошимо ко ненормални немош накупујеш.

  16. Uvek mi bila zelja da imam vazdusnu pusku.Kol'ko kosta to? Sad sam nesto pri parama...

  17. за тебе 70 евра

  18. što su te razmodovali?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.