Разноразно питање

1. ollanik

taj rad,yb
    mi se UZRUJAVAMO zbog njega hahahha

Добро, Јебач је само изнео своје мишљење, али ти си поставио питање да ли стварно неко готиви то и у фазону си "како можете" лол

Мислим, види ово:

svejedno izdao sam djedovinu za razliku od stecana,koji odrzava duh mrtvih predaka

И говориш како си променио мишљење о мени због овога, јер не слушамо исте ствари, да није то мало претерана реакција? :)

u stvari se on uzrujava zato sto govorimo realno kako jeste,a to je da je muzika ta sranje

И ово јебига, да си само мало концентрисао, видео би да нигде не тврдим да није срање и не трипујем да има неку вредност, док ти то радиш за овог гето типа који прича док неко у позадини лупа тавом о таву.

Показујем још увек стрпљење, јер смо кул, зато сам ти и одговорио на питање на првом месту, али почињем већ да се осећам као магарац што сам уопште уложио време у ово.

2. Stecane ja te ne gotivim(dosuse malo manje te ne gotivim nego ranije) ali to uopste nije zbog krajiske muzike

3. pa sta ako sam tvrdio da ovo sto sam okacio ima vrednost?
    jel ti to toliko smeta
    nije tebi upalo u oci hejtovanje krajisnicke muzike,nego je svrha tvojih postova da objasnis kako je ovo sto slusam sranje i da nemam pravo da govorim za neku muziku da je sranje
    ti si obican kompleksas

4. hahaha poslednja rečenica ki-ja jebe

5. па шта ако слушам нешто што се теби не допада?
    јел ти толико смета

хаха

ако ти сматраш да имаш право да говориш за неку музику да је срање (а имаш), онда не би требало да се срдиш толико што ја користим то исто право. а користим га да бих ти скренуо пажњу да погледаш и у своје двориште, пре него што почнеш да пениш због глупости.

престани већ једном да одговараш као размажено дериште, имаш 20 и нешто година.

6. ja ne penim niti se ponasam kao razmazeno deriste
    normalno i smireno govorim
    problem je sto ti citas histericnim glasom,jer si se uneo

naravno da imas pravo da govoris za bilo sta da je sranje
    i treba da govoris ako jeste
    al ne kad neko hejtuje nesto drugo i ti kazes,to tvoje je sranje
    odes lepo na temu ,,hip-hop,, i napises kakav oces hejt
    ili sacekas da zavrsimo sa pricom o jednome,pa da predjes na drugo

ovako je svrha tvojih postova bila da dokazes kako ja nemam pravo da govorim za nesto da je sranje jer slusam sranje
    nisam se uvredio niti penim,kazem da si kompleksas isto ko sto kazem za zeca da je mekan...obicna recenica

7. OLANIK NA PJENU OD MORA

8. Није ми циљ био да ти покажем да немаш право да износиш мишљење, него да те натерам да размислиш о том причању са неке висине. И немој да ме зајебаваш са тим да треба да чекам одређени тренутак и да идем на одређену тему, па лол. Као да ја теби кењам што си изнео мишљење овде, а не теми Крајишници ђећемо на прело. И наравно да ћу да мислим да си запенио превише, јер мењаш мишљење због једне ситнице. Морам да палим, ај воздра.

9. Није ми циљ био да ти покажем да немаш право да износиш мишљење, него да те натерам да размислиш о том причању са неке висине

upravo o ovome i govorim
    zato sam ti dva puta i rekao da si kompleksas
    smeta ti necije pricanje ,,s visine,,

ne ulazim ja u takve spike brate
    niti primecujem dal neko prica s visine ili nizine
    uopste su mi glupe takve price
    to su spike za jadnike

i masis moju poentu...ja sam pitao zbog lutkovog linka i reko kako mozete da slusate ovo sranje...napisi to za bilo sta sto okacim,boli me kurac
    sigurno necu misliti da to govoris S VISINE

i da se ne ponavljam vise

Морам да палим, ај воздра.

hvala na obavestenju

hvala na obavestenju

10. Serija vojna akademija sezona 2? NEgdje? Neko?

11. mega1marco1
    Serija vojna akademija sezona 2? NEgdje? Neko?

ahahah, idukurac!

12. ja ne penim niti se ponasam kao razmazeno deriste
    normalno i smireno govorim
    problem je sto ti citas histericnim glasom,jer si se uneo

hahahahahaha koliko prejebena recenica

13. jbt, ko iz filma strave

14. mora da imaš jako veliku karu :D

15. U prevodu: ''Silovanje!!!!''

16. hahah ps
    stec misli da sam ja pisao taj post dok kosu cupam,a ja brate umirem skoro od suzdravanja da ne zaspem

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.