Разноразно питање

1. Koliko cu to iakoristiti nekad nisi svestan kao nisam se ja uzrujal nego ti citas uzrujanim glasom hahahaha

2. javi se Srpska!
    kako prošli izbori, ko vodi?

3. Dajte za alvu recepta, alo

4. Je l' zna neko ko je admin u fb grupi НЕЋЕ МО МЕТАЛИКЕ ПО СРБИЈИ? Rece mi Rasni da je Vokasi bio, ali nije vise. Banovase me, a blage veze nemam sto...

EDIT: nema veze, vratise me.

5. Ma sve je to isto, al' nema šanse Dodu da obore

6. ne ulazim ja u takve spike brate
    niti primecujem dal neko prica s visine ili nizine
    uopste su mi glupe takve price
    to su spike za jadnike

Врло хардкор. Само што си заборавио да си се пре тога жалио што говорим да ти је та твоја музика срање у тренутку за који сматраш да није погодан и на теми за коју сматраш да није у реду да се на њој пише... :сузица у оку:

Да резимирамо. Поставио си питање, ја ти људски одговорио. Бацаш коментар "ау брате", посредно ми говориш да сам морон. Наравно да нећу остати равнодушан на то, да ћу те отрезнити и подсетити те да слушаш духовну сиротињу која пева о богаћењу теби, сиромашној духовној сиротињи. Поздрави Ђуса.

7. Ovako, ako Englesku podelimo na sever i jug, gde je stoka a gde su gospoda, koji su trve a koji ne?

8. severni london su gospoda. juzni london sirotinja i imigranti. oksford, hemptoni i to uglavnom matora gospoda. vels su seljaci gedze. liverpul, mancester oni malo kao grublji po govoru, al opet ima gospode, ali ima i vise sirotinje od londona. njukasl sirotinja.
    EDIT: birmingem, shefild, lids i to, to ti je onako, veliko, al nikako turisticki. mozda bi to bilo trve recimo.

sve je ovo relativno doduse. osim da su velsani seljaci gedze sto ih niko ne razume, to je 100% apsolutno.

9. Davno sam gledao emisiju o Londonu, i bila je fora da je lupam 1/5 lokala/stanova prazna, jer je nenormalno skupo iznajmljivanje, pa se često dešavalo da se crnci (tu mislim na ilegalce) upadnu i usele se k'o u najrođenije. A oni što se vode u Londonu (oni radnici, recimo srednji stalež) uglavnom žive po mestima tipa Kaluđerica za Bg, praktično im treba 3 dana jahanja do radnog mesta.

10. Gde da čestitam međedima što im je dodik pobjedio hehe

11. Pitam zbog menadžera koji klub da vodim iz zadnje lige sever/jug. Uzeo sam Oxford City. P.S. ne mogu neke netrve klubove iz netrve gradova da vodim.

12. Krem kafu sam prvi put probala na FESTIVALU KAFE.
    Ima li toga po našim kafićima?!

http://www.ecomex.rs/css%20tiramisu.html
    Odlična je.

13. zna li neko koje linije i u kom periodu ne saobraćaju?

14. Једноставно питање за математичаре:

Мјерење квадратуре

Уколико хоћу да префарбам кухињу, плаћам јелте по квадратури, елементи су различитих димензија, комад дрвета димензија рецимо 8x90 центиметара ме изађе нула зарез колико метара квадратних и који је образац за рачуницу да могу примјенити на остале димензије? Претпостављам да је форумула једноставна, ал' потрудите се да се не насмијете на питање, с математиком сам на ви.

ЕДИТ: ако је неко докон, ево димензија а треба ми укупна квадратура

80x25 6 комада
    60x25 3 комада
    65x35 2 комада
    40x10
    40x20
    10x90 2 комада
    60x45
    20x90
    45x40 2 комада

15. HAhahahaha, jes' troldžija ovaj facaa!

Plaćaš po m^2, tako da prebaciš u metre tih recimo 8cm što je 0,08m i 90cm što je 0,9m pomnožiš i BRAVA! S tim što niko neće doći da ti farba tih 0,072m^2 više na benzin potroši.

16. Хвала, ево сјетио сам се сад другог разреда :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.