Разноразно питање

1. Aha, znači mom mužu moja snaja dođe šurnjaja? Jel?

2. Šurnjaja je šurakova žena...iliti supruga od brata tvoje žene. To nemam. Imam svastiku. :-)

3. Aha, znači mom mužu moja snaja dođe šurnjaja? Jel?

Jes.

4. Ја те људе обично зовем по имену. Пусти ме Шурњаја и Сораја...

Него да ви приупитам

Хтедох да отворим тему ''Како покорити Кинеску нацију?'' јер су најмногољуднији и јебо би кеву свима кад би они били под мојом палицом. Амере би отресо прво. Али, могу то и овде да питам. Дакле

Како покорити Кинеску нацију?

5. A jel se to važi i ako nemam rođenog brata? Mislim, meni je snaja i žena od brata od tetke. Da li moj muž i u tom slučaju ima šurnjaju?

6. Napanut kineze dok je nevrijeme...ili oko 2 sata ujutro.

7. Je l' može neko da mi pobriše sve defke?

8. Sta je Sahara pustinja ili stepa?

9. Пустиња била до сад... Шта тролујеш....

10. Пустиња

Moj ti u ustima. lolololo

11. тролололо

12. Како покорити Кинеску нацију?

Deliti im džabe kurtone.

13. Da li vredi Iphone 3G S 220 jevreja? Biti hipster ili ne? I šta uopšte može da se radi sa tim sokoćalom pošto ja imam neku kršinu koja mi služi za poruke i zvanje, treba li mi uopšte to govno tehnike?

14. Super stvar, samo što si ga ugasio ako se pokvari.

15. Како покорити Кинеску нацију?

Пробудити нацијоналну свест код Монгола и пустити их да издоминирају ретардиране Кинезе.

16. Budi Džingis-kan, kolji, pali i jebi sve živo, uspećeš nekako.

17. I šta uopšte može da se radi sa tim

Moze PES 2011, meni dosta. Nemam telefon ali bih voleo da ga imam.

18. ma boli me kurac da dajem tolike pare za telefon, idem sutra da kupim najjeftiniju nokiju koja postoji, kurac konzumerizmu i ostale ziljave priče!

19. Mudovi je l' može ko od vas da odbanuje Cou kage? Banovao se zbog gluposti, nismo bili sigurni koliko je vezanih komentara dovoljno za ban pa se on kobejnovao u naučne svrhe.