Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
човече сваки дан у школи се сетим 20 троловксих питања и кад дођем овде не могу се сетим ниједног
Ма стрејт бре Џими, није дотле дошло! х)
Baš još ideš u školu?
Ал треба ми клуб, није фора само у стриптизу, него у тој пропалој атмосфери! хД
верујте ми људи и ја сам некад био стрејт...
Ima defka koja ima dobar skor, a identična (ranije napisana) postoji na groblju i to gde kako sad da prijavim:)
Zna li neko koje je vreme najbolje za postavljanje postera? Imam izuzetno malo pluseva. :(
У 8, тада основци дођу кући, једу, одгледају цртане и дођу да гледају постере
Свеједно ти је. Ако има више оних који оцењују, биће више и оних што праве, па ће те одгурати брже са почетних страна.
Hvala, baš ste mi pomogli. :)
Zašto je voz brži po danu nego po šinama?!
Зашто старији чланови зезају Стефана Костића да неће бити модератор?
Ja sam stariji član...i uopšte ne delim to mišljenje. Naprotiv!
I ja sam stariji član, a Stefi je moj drug i uopšte ga ne zezam.
Зашто старији чланови зезају Стефана Костића да неће бити модератор?
Направи тему на форуму, или затражи негде помоћ, и све ће ти бити јасно...
ja sam relativno stariji član pa sam više puta predložio Stefa za moderatora... bez zajebancije, jesam...
EDIT: da me ne ukapirate pogrešno, često se zajebavam na konto njegovog poznavanja situacija na Vuki :)))
Добар је Стићко, само се понекад и превише труди лоло.... Схвати то као комплимент, Стићко... Мада му је мало геј аватар.
Окет, ја само питам, видео сам да га "зезају" у неким дефиницијама и/или коментарима да неће бити модератор, па рекох да питам. Хвала на одговорима свима.:)
Zašto se učiteljica/učitelj ne menja sve četiri godine?
Зашто би?