Разноразно питање

1. човече сваки дан у школи се сетим 20 троловксих питања и кад дођем овде не могу се сетим ниједног

2. Ма стрејт бре Џими, није дотле дошло! х)

3. Baš još ideš u školu?

4. Ал треба ми клуб, није фора само у стриптизу, него у тој пропалој атмосфери! хД

5. верујте ми људи и ја сам некад био стрејт...

6. Ima defka koja ima dobar skor, a identična (ranije napisana) postoji na groblju i to gde kako sad da prijavim:)

7. Zna li neko koje je vreme najbolje za postavljanje postera? Imam izuzetno malo pluseva. :(

8. У 8, тада основци дођу кући, једу, одгледају цртане и дођу да гледају постере

9. Свеједно ти је. Ако има више оних који оцењују, биће више и оних што праве, па ће те одгурати брже са почетних страна.

10. Hvala, baš ste mi pomogli. :)

11. Zašto je voz brži po danu nego po šinama?!

12. Зашто старији чланови зезају Стефана Костића да неће бити модератор?

13. Ja sam stariji član...i uopšte ne delim to mišljenje. Naprotiv!

14. I ja sam stariji član, a Stefi je moj drug i uopšte ga ne zezam.

15. GESerb

Зашто старији чланови зезају Стефана Костића да неће бити модератор?

Направи тему на форуму, или затражи негде помоћ, и све ће ти бити јасно...

16. ja sam relativno stariji član pa sam više puta predložio Stefa za moderatora... bez zajebancije, jesam...

EDIT: da me ne ukapirate pogrešno, često se zajebavam na konto njegovog poznavanja situacija na Vuki :)))

17. Добар је Стићко, само се понекад и превише труди лоло.... Схвати то као комплимент, Стићко... Мада му је мало геј аватар.

18. Окет, ја само питам, видео сам да га "зезају" у неким дефиницијама и/или коментарима да неће бити модератор, па рекох да питам. Хвала на одговорима свима.:)

19. Zašto se učiteljica/učitelj ne menja sve četiri godine?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.