Разноразно питање

1. Zato što je možda loša učiteljica, pa je bolje da samo 1 godinu loše uči decu, umesto 4 godine.

2. kod takvih slučajeva intervenišu roditelji... nije dobro za decu tog uzrasta da se navikavaju na mnogo različitih osoba, isti princip kao kod uslovljavanja službenih pasa - jedan trener dok ne nauče trikove, a posle može svaki pandur da ih vodi...

3. Где у Бг-у могу да се нађу добри капути за неку пристојну цену, до 7-8 хиљада?

4. Ја купио у бившем Клузу (неам појма како се сада зове), на Канаревом брду, поред Евросалона. Изашо ме шес сома, ал то је било пре три-четри године.

5. Zašto se učiteljica/učitelj ne menja sve četiri godine?

UHVATI JE ZA DUPE I LUPI KITICOM U KATEDRU I PROMENIĆE TI UČITELJICU ILI TEBE PREMESTITI. Možda i izgubiš nevinost sa sedam!

6. Ја купио у бившем Клузу (неам појма како се сада зове), на Канаревом брду, поред Евросалона. Изашо ме шес сома, ал то је било пре три-четри године.

И поред свих ових одредница, ја немам појма где је то. :)

7. Малопре сам био на "спаљивању" брадавица течним азотом. Мало сам се распитивао пре тога, и неколико људи су ми рекли да то ништа не боли, евентуално осетиш хладноћу. Е сад је фора у томе што ово мене боли, као ђаво, плус ми је стопало променило боју у љубичасту и отекло. ШКК? Јесам ли нормалан?

8. Mlato, sve što imaš u BG od garderobe se šije po Vojvodini u malim prčvarnicama sa po deset radnika. Nađi nekog u NS ili SU ili SO da ti pronađe kaput i ladno ćeš ga kupiti i za 7.000

9. А немам никог по тим градовима. А и мрско ми да се јебавам толико око куповине одеће, ја уђем у прву продавницу и ако ми се свиди нешто купим. Мрзим "шопинг". лоло

10. Jel može neko ko ima više od 30 godina (ili je mlađi, ali lud) da se seti kako beše ona pesma, slovenačka je, iz osamdesetih, spot i radnja čini mi se u nekom ZOO vrtu, vesela pesmica...ceo dan razmišljam.....

11. Млато, мој друг пре две недеље купио капут за 7 сома. Онако средње дужине, има капуљачу. Није онај класичан стил, мало модернизован. И то знам на ком месту има таквих, ако будеш долазио у НС лоло.

12. Mučkaju modovi kolu?

13. Млато, мој друг пре две недеље купио капут за 7 сома. Онако средње дужине, има капуљачу. Није онај класичан стил, мало модернизован. И то знам на ком месту има таквих, ако будеш долазио у НС лоло.

Такав ми треба, ал јебига, не долази ми се чак у НС. :)

14. Е па шта да ти кажем онда, одери јарца. :)

15. Kupi ga obavezno. ALI NEKI VEĆI. Jednog dana će tvoj sin moći da zapeva nekoj Marini:
    "...božićno jutro sneno i hladno, u kaputu očevom, malčice prevelikom ja došao sam pred njena vrata da joj kažem baš da odlazim" u je u je u je i tako dalje

16. Шта је то тачно "лајковање" ја Вукајлији? Колико ја разумем, то је када неко некоме да гомилу плусева, али шта се дешава ако се чита неки врхунски аутор, на пример Брус или Данкан, и дају им се плусеви, иако су дефиниције сјајне, хоће ли то такође бити "лајковање", у мањку боље речи?

Још једно питање, ако смем. Мени у позадини ради она апликација Вукајлија која мења позадину. Ја као такав, не видим ону рекламу са Ријаном. Да ли се та позадина још увек сматра активном рекламом код мене и да ли ја још увек "зарађујем" сајту новац?

17. Шта је то тачно "лајковање" ја Вукајлији? Колико ја разумем, то је када неко некоме да гомилу плусева, али шта се дешава ако се чита неки врхунски аутор, на пример Брус или Данкан, и дају им се плусеви, иако су дефиниције сјајне, хоће ли то такође бити "лајковање", у мањку боље речи?

Хоће, ако су им плусеви дати без читања дефиниција. :)

18. Да ли се та позадина још увек сматра активном рекламом код мене и да ли ја још увек "зарађујем" сајту новац?

Мислим да каизен ништа не добије ако не кликнеш на рекламу.

19. Шта је то тачно "лајковање" ја Вукајлији?

Lupanje minusa bez čitanja. To se lako proveri i ukloni.

Да ли се та позадина још увек сматра активном рекламом код мене и да ли ја још увек "зарађујем" сајту новац?

Ta eksteznija samo prikriva reklamu nektitorima, ali je ona još uvek tu. Ukoliko klikneš sa strane, otvoriće ti reklamu.
    Zarađuješ samo ako klikneš na nju.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.