Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Jel ume neko mi objasni foru sa brojevima na jutubu tipa pres 6 to see bla bla bla?
Па пребаци на одређени део видеа.
Сад, не знам на коју фору, која подела...
Никад ме то баш није занимало.
Kakva su ovo sranja na naslovnoj?
SranjE (mislim na metaliku), ostale su ok, a ova Ćoralićeva je sabila realno.
Nego da ponovim ovde:
Da završim misao, prekinuo sam u pola jer sam imao hitna posla, morao sam da sipam koka kolu.
Koji mudorator je odabrao ovo uopšte? Neka taj isti zađe u moje defke i odabere prvo govno na koje naiđe, a nije da ih ima malo.
sto je butina promjenio/la pol?
Одувек је тако писало.лоло
Само сте ви нешто утриповали јер је писала у мушком роду.
pa onda, sto je pisala u muskom rodu?
'То што је луда. :А
у реду јебач ваљда ће то добро да ми прође морам још мало да се распитам код неких људи, и мало на нету. ја знам да је доста вутропухача давало крв али откуд знам увек постоји тај неки зент јебему миша. е јебач имаш мсн случајно ? ако имаш баци ми га у приватну поруку ?
Ako je onomatopeja za muško drkanje FAP FAP, koja je za žensko?
Vjerovatno, ĆOP ĆOP.
Што је Хитлер толко мрзео Јевреје?
Koliki nos toliki ponos. On je bio kepec stoga mu je bio mali. Uvidjas uzrocno-posledicnu relaciju?
jer su govna
Зато што су били Јевреји, Мурињо... Ти као не мрзиш Јевреје, а?
Pa nije on njih mrzeo zato što je to tad bilo u modi, nego mu trebale njihove pare.
Једите говна :) Знам нешто из филмова, али који је конкретан разлог што их је мрзео?
Љубоморне душе могу да нам пуше
pa brate jer je smatrao da su najgori sljam drustva. kakvo god da sranje vlada u svijetu, jevreji dobro prolaze, nikad im nije lose i tako to. lopovi su, vode banke i ostale lopovkse poslove.
hitlerove rijeci, ne moje....
Ne, nego je smatrao da oni "otimaju" poslove "pravim" Nemcima koji ih vise zasluzuju i time i 'lebac.