Meni kad su ukrali telefon, otišla sam tek posle mesec dana u mts i tad su mi blokirali taj broj i dali isti, isto sam pripejd, tako da može to da se odradi, čak i posle mesec dana, a kamoli posle 7 :)
to sam i ja mislio, pa sam pratio izlogovan
jebo to, jednostavno smanji
ako nisi sposoban da se disciplinujes budi siguran da ces naci neki mozda i gluplji nacin gubljenja vremena
Mamu mu jebem, prvo te ubodu u prs' da ti vide krvnu grupu. Onda sacekas malo, pojedes sendvic, popijes sok i onda ti vade krvcinu. Tesko da mogu da ti nadju u krvi tragove vutre, davno je bilo gostovanje u Lucanima. Bio sam i ja, vodio mladjeg burazera. Mali pita sta ovo vonja, ja reko "Kao picko ne znas!" pa par vaspitnih. Salim se.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ako imas serijski broj telefona i ako je malo skuplji, mozes da ih namolis da ti ga nadju.
Znam za taj fazon Smetalo, al ovaj moj telefon je go kurac :)
Meni kad su ukrali telefon, otišla sam tek posle mesec dana u mts i tad su mi blokirali taj broj i dali isti, isto sam pripejd, tako da može to da se odradi, čak i posle mesec dana, a kamoli posle 7 :)
Pre je za broj bilo da im kazes tri broja koja si pozvao taj i taj dan, pa oni tamo provere, ali ne znam da li jos uvek tako rade.
E to sam hteo da čujem :) Hvala svima!
Nema na čemu :) Telefon sam prijavila policiji, nisu ga našli, naravno, ali bar sam vratila stari broj :)
Како се може тражити бан?
ГЕСко не зајебај се с мене!?!?!
kazes nekom modu da te banuje na odredjeno vreme
Не зајебавам се, Енеми.
Је ли има неки подфорум за то, нисам могао да нађем?
ma jok, posalji pvt
a sta ce ti ban?
Океј, хвала Росонери. Не осећам се као да уопште доприносим сајту, а и много времена проводим овде. Боље да не трошим ни себи ни другима више време.
to sam i ja mislio, pa sam pratio izlogovan
jebo to, jednostavno smanji
ako nisi sposoban da se disciplinujes budi siguran da ces naci neki mozda i gluplji nacin gubljenja vremena
и мени би ваљао један интернет бан па да се посветим школи али не можеее плаћам редовно !
Почните да се гудрате...
ее да вас питам јел неко добровољно давао крв ?
Ja.
е тебра јел гледају они садржај крви тачније тхц ? пушио сам пре можда месец дана, кад се ишло у лучане на текму не могу се ни ја тачно сетим датума.
Mamu mu jebem, prvo te ubodu u prs' da ti vide krvnu grupu. Onda sacekas malo, pojedes sendvic, popijes sok i onda ti vade krvcinu. Tesko da mogu da ti nadju u krvi tragove vutre, davno je bilo gostovanje u Lucanima. Bio sam i ja, vodio mladjeg burazera. Mali pita sta ovo vonja, ja reko "Kao picko ne znas!" pa par vaspitnih. Salim se.