Разноразно питање

1. Ako imas serijski broj telefona i ako je malo skuplji, mozes da ih namolis da ti ga nadju.

2. Znam za taj fazon Smetalo, al ovaj moj telefon je go kurac :)

3. Meni kad su ukrali telefon, otišla sam tek posle mesec dana u mts i tad su mi blokirali taj broj i dali isti, isto sam pripejd, tako da može to da se odradi, čak i posle mesec dana, a kamoli posle 7 :)

4. Pre je za broj bilo da im kazes tri broja koja si pozvao taj i taj dan, pa oni tamo provere, ali ne znam da li jos uvek tako rade.

5. E to sam hteo da čujem :) Hvala svima!

6. Nema na čemu :) Telefon sam prijavila policiji, nisu ga našli, naravno, ali bar sam vratila stari broj :)

7. Како се може тражити бан?

8. ГЕСко не зајебај се с мене!?!?!

9. kazes nekom modu da te banuje na odredjeno vreme

10. Не зајебавам се, Енеми.

11. kazes nekom modu da te banuje na odredjeno vreme

Је ли има неки подфорум за то, нисам могао да нађем?

12. ma jok, posalji pvt
    a sta ce ti ban?

13. Океј, хвала Росонери. Не осећам се као да уопште доприносим сајту, а и много времена проводим овде. Боље да не трошим ни себи ни другима више време.

14. to sam i ja mislio, pa sam pratio izlogovan
    jebo to, jednostavno smanji
    ako nisi sposoban da se disciplinujes budi siguran da ces naci neki mozda i gluplji nacin gubljenja vremena

15. и мени би ваљао један интернет бан па да се посветим школи али не можеее плаћам редовно !

16. Почните да се гудрате...

17. ее да вас питам јел неко добровољно давао крв ?

18. е тебра јел гледају они садржај крви тачније тхц ? пушио сам пре можда месец дана, кад се ишло у лучане на текму не могу се ни ја тачно сетим датума.

19. Mamu mu jebem, prvo te ubodu u prs' da ti vide krvnu grupu. Onda sacekas malo, pojedes sendvic, popijes sok i onda ti vade krvcinu. Tesko da mogu da ti nadju u krvi tragove vutre, davno je bilo gostovanje u Lucanima. Bio sam i ja, vodio mladjeg burazera. Mali pita sta ovo vonja, ja reko "Kao picko ne znas!" pa par vaspitnih. Salim se.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.