Разноразно питање

1. Pamet je mudrost stečena iskustvom, znanje koje ti donosi rešenje u novonastaloj situaciji. Inteligencija je sposobnost rešavanja novonastale situacije bez predznanja.

2. Сви смо ми Срби паметни, шта вам је

3. Sta je sa Dzimijem? Da nije krepo?

4. Neko ga je našao u gradu, pa se oporavlja. Brzo će on.

5. Nista, idem da mu odnesem banane i nerandze u bolnicu da mi odabere neku defku. Ponecu i laptop da uvatimo neki vajrles da se ne muci da ide kuci da odabira.

6. Што бановаше Едија? Какво је радознало магаре направио коњина?

За модераторе: Јел има или да отворим тему "Коју славу славите и како прослављате?"

7. Је л' онај Пантела на фејсу наш Пантела10 или неки плагијатор?

8. Ајакс, дефиниција која је гласила:

Радознало магаре еволуира

И у примеру неки нормалан (није сумњив) линк, а када кликнеш на тај линк (јер си, јелте, радознало магаре) активираш скрипту којом и ти напишеш исту ту дефиницију, и то се тако ширило по сајту, и између осталог трошило твоју квоту дефиниција за прављење... После је келт чини ми се побрисао све те дефке...

9. Сад ми рече.

За модераторе: Јел има или да отворим тему "Коју славу славите и како прослављате?"

10. enemyofthefreeworld
    Је л' онај Пантела на фејсу наш Пантела10 или неки плагијатор?

plagijator krv mu jebem

11. Koji je glavni grad Meksika?

12. Ili narodski rečeno, Meksiko siti. Mogu da ispričam jedan glup fazon u s tim kako je Meksiko siti dobio ime? Hvala.

Neki lik pronašao to mesto, i rekao da će da napravi grad tu, ali nije znao kakvo će ime da mu da. Vidi on u tom trenutku puža golaća i kaže: "Mek si... Ko si ti?"

E, tako je Meksiko siti dobio ime.

13. plagijator krv mu jebem

Видео сам одмах да нема он тај моџо... Штета.

14. Jel zna neko, ako ima neko od ovih malo starijih autora, ko su one dve ribe za koje su govorili da prave pičvajz na četu? Kao navodno njih dve su tamo vladale, i ako oćeš da četuješ morao bi prvo njima da se ulizuješ inače te napadnu ko pčele ubice...pitam, da vidim dal su još aktivne na četu, pošto otkako sam ovde, i ovaj i prošli profil, još nijednom nisam otišo na čet, a oću da vidim kako je i šta je.
    Jel zanimljivije nego na forumu?

15. За модераторе: Јел има или да отворим тему "Коју славу славите и како прослављате?"

Niko ti ne odgovara a meni dosadno pa da ti kažem da ima jedna slična, tipa da članovi jedni drugima čestitaju slavu, ali umrla je davno, a da nije ni zaživela. Mislim da takva baš nema.

edit: I što se toliko praviš fin, samo o gejevima ima preko pet komada aktivnih tema; neće biti tolika blasfemija i jedna viška na temu krsne slave. :)

16. Никад не идем на чет, ал јебо матер, немој никог да се плашиш! х)

17. koji debil moraš bit da ti bude drago što je tvoja zemlja izgubila?

18. Jel zna neko, ako ima neko od ovih malo starijih autora, ko su one dve ribe za koje su govorili da prave pičvajz na četu? Kao navodno njih dve su tamo vladale, i ako oćeš da četuješ morao bi prvo njima da se ulizuješ inače te napadnu ko pčele ubice...pitam, da vidim dal su još aktivne na četu, pošto otkako sam ovde, i ovaj i prošli profil, još nijednom nisam otišo na čet, a oću da vidim kako je i šta je.
    Jel zanimljivije nego na forumu?

Hahahha ova i ova

19. Da li neko zna gde u Beogradu moze da se promeni ruski novac,za eure?