Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
pise jos da se taj i taj broj pridruzio viberu
mada ako te nema u imeniku ne verujem da joj stize to obavestenje
definitivno ne
To to, nema me. Hvala
ima li neko iskustva sa deviznim uplatam iz inostranstva
provizije i tako to
ja sam uplaćivala iz inostranstva, provizije klepaju samo tako. a bogme i ovdje. za koliki iznos te zanima?
Ma, i nisu straaašne provizije, pogotovu ako ti šalju evre na EUR račun, ali računaj na nekih 2-3% sigurno, plus još možda 1% za konverziju u evro ako ti uplaćuju dolare, ovo pričam za uplate do 200-300 dolara, za ostalo ne znajem
ako salju iz svajcarske otvori racun u francima, ako iz amerike u dolarima, provizija je nesto minimalna, ispod 1%, ali je konverzija losa, tu vise uzmu.
bar iz svajcarske.
Ako je u pitanju manja kešovina, možeš da koristiš i Wester union.
Za veći iznos moraš koristiti usluge banke.
Provizije može snositi onaj ko šalje, ko prima novac, ili mogu biti deljene. Troškovi mogu biti i u valuti EUR, USD, a i dinarski ako i ti plaćaš.
Imaj na umu da pošto smo specifično tržište veliki broj banaka šalje novac preko banke posrednice, što diže cenu troškova.
Svakako, računaj minumum 20 EUR provizije zbog swifta, pa na više. Takođe, moraš kontaktirati banku da ti da instrukcije za plaćanje. Možda možeš bez swifta jer tebi za ličnu upotrebnu de facto i ne treba, a neke zemlje ga izdaju samo na izričit zahtev.
Koliko ćeš čekati novac zavisi od vremena uplate i same banke. Nažalost, par banaka daje sebi za pravo da zadrži novac koji dan. U najgorem slučaju pet radnih dana, u najboljem, ako ti uplate ujutro ti dobiješ uveče.
у коверат, па на ластин аутобус. даш мајстору да поједе ћевапе на паузи и то је то.
Svi hvale Skrill jer je samo 1% provizija.
Autobus isto noje loša opcija, ali šoferi imaju svoje tarife. Jel može paypal?
sofer ce ti uzeti 500 dinara brate ako ne saljes bas brdo love
Najjeftinije je da ti uplati direktno na tvoj racun u banci
http://vukajlija.com/forum/teme/21276-koja-vam-je-najsmesnija-rec?strana=21#post_3175663
ovo je drugi put da se ne vidi tema osvezena u posl aktivnim
nema je u poslednjim aktivnim a Ja sam postovao malopre kapirate
koji kurac? kaizene nemozes jaja da isprzis a ne sajt da drzis ajde mrs u jazbinu iz koje si izasao i povedi sajt sa sobom i nastavi da jedes plastelin
NEMA NIGDE PITANJA
samo si konstatovao da je nema u aktivnim
evo pomoć: prebačena je u igre, igre se ne pojavljuju u aktivnim temama ostroga mi
Питање за модератора под ником - јукентхендлдтрућ:
Пријатељу драги, зашто сам добио бан због поста "УГИНИ", а тиквица чији никнејм почиње словом џ је био амнестиран иако ми је директно вређао члана породице ?
Унапред хвала на одговору.
Шоми23
http://i.imgur.com/55wL93s.png
Kao sto tvoja zelja da uginem nije uvreda, isto tako nije uvreda ni moja poruka o uginucu u tvom porodicnom stablu, koja se uopste nije ni odnosila na tvoju kevu, ako si u stanju da prepoznas objekat u recenici.
то су два питања. банован си због "угини". јбг, то је сад прелажење на лични ниво на теми за навијачка препуцавања. погрешио сам што сам одбановао џерика да би учествовао на такмичењу, али јебига, живот иде даље. следећи пут ће добити дан више.
Ne bih da se mesam, ali ako mislimo na isto, hah, pa ovo je vec taj sledeci put. Ili?