jebi ga, ja je najbolje razumem zašto ne može da ode, ne mogu ni ja, nisam mogla ni sa dvajes godina...ima kojima dune da idu kad su im deca već za udaju/ženidbu....
tek sad videla da vas interesuje... i tamo kod njih su većinom naše, dupeperačice po bolnicama i staračkim domovima... al tamo su pod većim stresom, tuđina i te stvari, užasi promiskuiteta...
ako dodam neki kontakt na tel., i viber ga automatski doda na listu kontakata, jel ta osoba bude obaveštena da sam je dodao iako me nema u imeniku? Vazhno mi je
ova nije toliko, starija je svega 4 :)
jebi ga, ja je najbolje razumem zašto ne može da ode, ne mogu ni ja, nisam mogla ni sa dvajes godina...ima kojima dune da idu kad su im deca već za udaju/ženidbu....
Ja idem u Nemačku preko agencije. Od nedelje sledeće krećem da učim jezik.
nek je sa srećom, kolega...
Hvala, ali preteško će biti jer sam idem...
ma odlazili su ljudi sami, pa se snađu, ne brini....
Samo ne zaboravi da se viršla kaže vurst, a ne vurm.
il nemoj da pominješ viršle...
a dobro, to je zapravo kobaja, a to mora pomenuti makar koleginicama :)
šneeeeeeeeeeeeel
mora prvo malo da se adaptira, pa će lako... njihove su gore od naših...
a kakve su to nase?
naše se nećkaju malo :)
nase su fine :P
Znaju da cene prirodnu lepotu, one njihove samo kvantitet.
mislis znaju da se sazale?
Kosmo, jesi ti to lično poredila naše i njihove? #samo pitam
tek sad videla da vas interesuje... i tamo kod njih su većinom naše, dupeperačice po bolnicama i staračkim domovima... al tamo su pod većim stresom, tuđina i te stvari, užasi promiskuiteta...
A ja nigde.
ako dodam neki kontakt na tel., i viber ga automatski doda na listu kontakata, jel ta osoba bude obaveštena da sam je dodao iako me nema u imeniku? Vazhno mi je