Разноразно питање

1. Pa sit sam bio jeri stomak nije vario ama ič. Nisam mogao da jedem. Kapiram da ću sada da ogladnim kad sam se istovario.
    Govori bre sestro?

2. Malo pre sam povratio doručak i ručak u obliku u kom sam ih pojeo skoro. Stao mi želudac načisto.
    Šta da radim da se oporavm brzinski? Rakiju sam dunu već.

Ako je u istom obliku ti opet pojedi...vise srece drugi put...a i da se ne kvari!

3. SKEČ

Pretraži i pluća, možda imaš i nekih nepopušenih pljuga

ČEKS

4. ahaha šta ja da ti kažem, de znam šta si pojeo... nije ti ništa, mlad, zdrav, pregrmećeš.

5. ispasiraj nešto, jebiga, olakšaj želucu

6. Jebo me Bog u pičku kad ja ozbiljno pitam ovde nešto lolo
    O
    K

7. СКЕЧ
    само испирај жалфијом на сваких пар сати/попиј бруфен/није ти ништа ја сам у твојим годинама ________ /један андол и доста чајева/
    ЧЕКС

8. Šomara konkretan vazda
    B U R A Z E R
    U
    R
    A
    Z
    E
    R
    Ty anhele

9. Slažem se sa Šomijem, čaj od žalfije ili kamilice, da umiri stomačić. Brufen loše legne na stomak, uzmi Spasmex ili Buscopan da smiri crijeva.

10. ништа ангеле, ал се надам да нећеш послушати ове инстант евриџ срб/баба савете лоло
    мада сам за чај можда и погодио. иначе мене кад јебе стомак гледам да једем нешто неутрално, типа двопек или истостирам хлеб и намажем маргарин, чај + пти бер (петит беуре), качамак-паленту, рижу за јести за ручак и тако то

11. evo ti preporuka od nekog ko je zapravo prošao kroz to
    mani se ičega, nit jedi nit pij šta, idi spavaj i sutra probaj da izdržiš da ne jedeš što duže, čisto da stomak dođe sebi i onda kad prvi put budeš jeo, probaj što laganije, ako možeš.
    NEMA NA ČEMU.

12. штас ти гураш ту малецка, нема човек гастритис и чир на дванаестопалачном па да треба 2 дана да гладује

13. neš vjerovat, al nemam ni ja! :D

14. СКЕЧ Човек и медвед немају исти метаболизам ЧЕКС

едит: Ба дум тш.

15. RANISAAAAAAN

pa popiješ kolu
    pa DVA RANISANA

Pa opet kolu

PA RANISAN

16. не би веровала колико ти та реченица звучи као она баба у реклами за прапарат против бубуљица - ја сам свог унука совим препаратом спасила а потом и оженила лоло

17. NEMA VEZE
    MENE ŽELUDAC ZASAD NE BOLI
    A DA NIJE BILO MILOJEVIĆA, OVO SLATKO DANAS NE BI BILO NA MOM STOLU
    HVALA TETA BOŽEN

18. знаш и слатко да правиш?
    чекај зашто да чекамо дрим вединг тамо негде у келифорња, кад је дошло лепо време?

19. Jebem ti i ja ću da počnem da povraćam od ovoga >:(

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.