ок, само да не морам да идем на оне састанке са вединг планером да пробам сваки сос,чекирам дезен салвета, распоред балона и још 100 детаља, то ти са соњом и мирјам а ја ћу све ваше изборе на крају аминовати
Pitanje za Hercegovce: Ima li u trebinjskoj opštini, tamo dole na jugu, na granici sa federacijom a prema Đubrovniku i Crnoj Gori, neko veliko, baš veliko brdo?
Pitam jer me interesuje, da li će, ako (kada) se RS pripoji Srbiji, biti moguće da se okači neka zastava Srbije tako da se vidi i sa Kule Mičete?
Maraton
Pitanje za Hercegovce: Ima li u trebinjskoj opštini, tamo dole na jugu, na granici sa federacijom a prema Đubrovniku i Crnoj Gori, neko veliko, baš veliko brdo?
Pitam jer me interesuje, da li će, ako (kada) se RS pripoji Srbiji, biti moguće da se okači neka zastava Srbije tako da se vidi i sa Kule Mičete?
cim posnu ovakvi postovi znaci da je doslo vreme da se pripremaju traktori za neke vece napore xD
како сам вешто провуко скеч марим ја - мирјам
ок неаш фрке око тога. иначе то је добра метафора за живот, живот је једно велико исписивање чекова, цео живот нешто плаћаш
Bijelog luka nadrobi u svinsju mast i pojedi šet kašika toga, a ostatak smjese operi u devet voda i ostavi da prenoći tri večeri pred ikonom Sv Vasilija Ostroškog. Zatim namaži po ubojima i ranama. Ne kupaj se tri sedmice. I zalij sa rakijom. Gurni ruku u tovatnu mast.
možemo ovdje samo formalno, al drim veding mora u kaliforniji, jebiga
ок, само да не морам да идем на оне састанке са вединг планером да пробам сваки сос,чекирам дезен салвета, распоред балона и још 100 детаља, то ти са соњом и мирјам а ја ћу све ваше изборе на крају аминовати
kakvi baloni, nismo sirotinja. orhideje samo.
elem, važi, nemaš ti nikakve brige, samo da ispišeš ček
cim posnu ovakvi postovi znaci da je doslo vreme da se pripremaju traktori za neke vece napore xD
како сам вешто провуко скеч марим ја - мирјам
ок неаш фрке око тога. иначе то је добра метафора за живот, живот је једно велико исписивање чекова, цео живот нешто плаћаш
Bijelog luka nadrobi u svinsju mast i pojedi šet kašika toga, a ostatak smjese operi u devet voda i ostavi da prenoći tri večeri pred ikonom Sv Vasilija Ostroškog. Zatim namaži po ubojima i ranama. Ne kupaj se tri sedmice. I zalij sa rakijom. Gurni ruku u tovatnu mast.
Sad malo guglo o toj masti o devet voda i nađem da neka tvrdi da joj je doktor reko da obavezno trpa mast u pičku, da ne kažem polni organ.
Slabo vlazi jbg
Ne znam. Ovo je svakako pitanje za Ana.rs, prvi i najveći ženski forum.
Da je u dupe znao bi zasto. Ni moja mudrost nije beskonacna jbg :(
Prostacino!
Kaže zbog pranja. Pa majku joj jebem, šta ima ona da pere u pički?
Baguje vuka jebo je konj
Reahabilitovali Dražu Bitlsa, miroljubivog.
http://www.blic.rs/data/images/2015-05-14/613251_draza02nemanja-jovanovicfoto-tanjug_ff.jpg?ver=1431597196
Mora bagovati kad je kaizen napustio sajt. Možda pere pičku sa masti iz devet voda.
KADA ĆE SAD PUŠTATI OTPISANE:(
oće muško da rodi, pa da ubije kiselinu
Moraće neki remaster da se učini. Da se u montaži Tihom stavi brada.
KAĆE REHABILITUJU NEDIĆA TO ĆESE MNOGO SVIDETI NAŠIM PRIJATELJIMA U DANKE DOJČLAND LOOOOL
ne mora, pripadnici JVO su se u to vreme uredno brijali :)