Разноразно питање

1. Evo, u duhu mira i tolerancije, kad smo već kod vjerskih praznika i prehrambenih navika:

http://body.ba/fitness/indoor-i-outdoor/vjezbanje-i-ramazanski-post-kako-naci-kompromis/2832

2. Ramazana, u kom vjernici poste potpuno se odričući hrane i pića od zore pa sve do zalaska sunca

koliki glupan moras biti jbt, 21. vek

3. Mladež koji je bio u boji kože usled preteranog izlaganja suncu je počeo da menja boju i sad je crn. Kontam da je to opasno i da ću morati da rešavam sranje,pitanje je dal bi mi država to uradila o svom trošku i koliko kvalitetno ili da to obavim kod privatnika? P.S. Ne vadi me 50 evra u životu ako tretman košta toliko ili manje pod uslovom da privatnici bolje odrade to

4. Mladež koji je bio u boji kože usled preteranog izlaganja suncu je počeo da menja boju i sad je crn. Kontam da je to opasno i da ću morati da rešavam sranje,pitanje je dal bi mi država to uradila o svom trošku i koliko kvalitetno ili da to obavim kod privatnika? P.S. Ne vadi me 50 evra u životu ako tretman košta toliko ili manje pod uslovom da privatnici bolje odrade to

ne.

5. Jel ima neko ko se razume u povrtarstvo, tj u botaniku ili koji je vec kurac u pitanju.

Konkretno me interesuje kako da nateram papriku da mi raste uvis?
    Izbacula vec 4 reda listova, rasirila se ko prdez u liftu a visoka svega 15ak centimetara.
    Jel treba da joj skidam donje redove lisca, ili sta?

6. Gaz jeri ti paprika ima dovoljno sunca preko dana?

7. Zalivaj i kidaj listove koji su višak.

8. Ajde ne lupaj jebeno! Od kad se sad i u paprike razumeš ti?

9. patka raste u vis cim vidis neku dobru picku ali ako tebi ne raste onda si impotentan,probaj sa ovim lekom sto ti je preporucio armirani

10. U al si bacio skeč paprika pa kao patka.
    Ajd idi gledaj drajv pls

11. ti izgleda mnogo volis da te nokautiraju

12. Otključajte podijeli temu! Hahah, sad ispred skupštine počeše da skandiraju vučiću pederu i ovi sa rts pustiše muziku u pozadini.

13. Ajde ne lupaj jebeno! Od kad se sad i u paprike razumeš ti?

pre sat vremena
    Thumb tommy wiseau
    labokv
    patka raste u vis cim vidis neku dobru picku ali ako tebi ne raste onda si impotentan,probaj sa ovim lekom sto ti je preporucio armirani

pre sat vremena
    Thumb dd
    Boxer
    U al si bacio skeč paprika pa kao patka.
    Ajd idi gledaj drajv pls

pre 43 minuta
    Thumb tommy wiseau
    labokv
    ti izgleda mnogo volis da te nokautiraju

hahaha polako postaje forum sve kulji i mislim da prestiže najvišu tačku koja je bila pre nekoliko godina

14. Brate, koji nadtransfer je onaj doček bio. Očenaš jebeni. I to između pohvale silovanje suverene južnoameričke države.

15. samo još da zavlada anarhija

16. Srbendo, odjebi. Ne drkaj kurac i ne uvlači se u guzice i ne jedi govna. Ne znaš šta je kul. Nisi kompetentan. Odjebi.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.