Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Inače ne može svaka paprika u ajvar, naučno dokazano. Može da bude živi otrov u sirovom stanju, ali kad je staviš na 100+ stepeni jednostavno ispari ljutina. Kao i u životu sve se svodi na to kako te usere.
Ko kaže da sam električar, ja sam bre profi vozač lolo
Dzinciki jebu.
Pa i koristim ovaj kristalon. Ovaj sto je za prvu fazu.
Presadjuem, pustam neko vreme, pa javljam sta je bilo.
90% da ti mala saksija....moras pazit i da ne bude previse vlage...
I tad su joj simptoni kao kad je zedna i zna je dosta sjebat...
Pripazi na insekte, proveri mlade listove da se ne pocnu frckati
I zaviri u krosnju...
Edit
Ja svoju bas dns tukao kalcinitom
Jebala vas paprika više, 3 sata drvite kurac o jebenoj saksiji paprike. Dabogda GMO seme bilo.
Hahaha pic sreca pa paprika nema muda inace vidim da bi palo titranje
Ako nesh u jutro otic u plastenik pomazit je i pitati kako je
Ne ocekuj mnogo od nje
Gaz cimaj jebača on je kupio teglu nekog otrova koji je jeo 3 metra dana uz sve i nije mogao pojesti
Znachi i pored zhutih listova mozhe da ima ploda
http://i39.tinypic.com/28tgwgl.jpg
Oo
Jel to onda kad je plakao?
Ako ti je jalovo to malo zemlje u saksiji onda ćeš popušiti kurac sa paprikom. Od zalivanja ima da bude vodenasta i bezukusna.
Folijarno nemoj često jer možeš da dobiješ samo negativne posledice.
Ako ti je baš stalo onda gledaj neko folijarno đubrivo sa mikroelementima. Yara toga ima u svom programu. Nije npk sve što sjaaa. Dobra količina i dobar kvalitet komposta i ne sekiraj se.
To što rokaš sa talogom od kafe je golo govno jer da bi se taj fosfor iz taloga dovezao do srži biljke mora da se raspadne i helatizuje kako bi ga biljka mogla iskoristiti a za to treba vremena. Azot i fosfor u početnom porastu, kalijum u dozrevanju a bor u cvetanju i oprašivanju. Ako je lišće svetlo onda joj fali gvožđa ali ne gvožđa iz eksera nego onog u helatnom obliku. Ako misliš to da jedeš onda bataljuj te kesa ekspres prehrane jer ćeš dobiti još šurnajest rezidua u plodovima koje ne želiš i još pride ćeš zasoliti to malo saksijske zemlje.
јебем му матер, и ја хтео да купим то семе ал што сам заборавио не знам да ме јебеш
Da li vam je selfie štap gej?
http://www.getdatgadget.com/wp-content/uploads/2014/03/Extendable-Handheld-Selfie-Stick.jpg
Planiram da kupim jedan. Želim da slikam sebe i svoju porodicu.
Nije brate, obavezno kupi i javi nam kada kupis
da
ti
se
smejemo
kako se koristi taj kurac uopste, kako funkcionise ?
krajslere prvo pitas jel ok jebati svoju cerku ako je dobra picka a sad ovo jos gore?? pa sta se dogadja ?
Ja ću tio objasniti, al ne znam kakvo ti je predznanje, bojim se da ću morati da se raspišem, a nešto nemam vremena sad. Koliko ti je poznat predmet po imenu ŠTAP?
kako fiksiras telefon jbt, i mora li da se stavi tajmer onaj kurac, ili ima neko dugme na dnu stapa, ma ne verujem
Imbecilan je.