U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
rts1
Zasto je Vukajlija toliko otisla u kurac, od kad sam je poslednji put posetio? (2,3 god)
Nedostajali su kvalitetni autori poput tebe.
znaci brate znali ko zasto me ne jedu komarci znaci ne mogu se sjetit kad su me zadnji put izjeli sjedimo u sobu sestra i ja gledamo film i brate ona ne moze umire kolju je unistavaju je a mene nista znaci niti ono jedan da me izjede u nedelju dana nista znaci
Zna li neko zasto me izbjegavaju?
eo i rijetki djelovi tela koji su mi bez dlack ni na njih nece
http://oi58.tinypic.com/evdicm.jpg http://i57.tinypic.com/2n6rkf4.jpg
zato sto ti je sva krv vec iscurela kroz nos
agagaga ne olle ozb pitam
imaš neku boles brate, neće tvoju krv
E dajte neki sleng za vutru, manje poznat koji mogu da upotrebim u romantično ljigavom putopisu lolo da ne odudara baš mnogo, će me u'apse
Bili čiku a?
salata za yeku
odlično lolo
Ima li neka apk koja ti dozvoljava da ti vise aplikacija istovremeno rade? Ono, kao, podelis ekran na 3-4 dijela i istovremeno si jutub i poruke? Za android?
Ima
@putin,ja i ortak smo koristili film za vutru,cd za spid kao tajni izraz pred rofditeljima,ali to je bilo u vreme dok su cedeovi imali smisla,sad dok svi filmovi postoje na netu sad i nema nekog smisla
dobio si odgovor ,nema vise imea, sad mozes ici
Deki kako se zove treba mi
Treba mi se zove Maja.
Maja - treba mi
Bezimeni. Skini Fredy youtube i radi ti u pozadina tako da nesmetano možeš kevi da smsom odgovoriš sa Dobrpo kad ti pošalje Nemoj da se napiješ na zurci
ako neka dobra dusa ima da predlozi neki online program za skidanje jutjub klipova, znaci i onih od po sata i duze, bio bih zahvalan
Nema brate ja sam trazio prosle godine trabalo mi za neki film.