Разноразно питање

1. Zašto si tako nekreativan dečko?

2. Dao bih Čavezu da mi otvori vrata tri puta

3. Bio bi mu onda duzan 10 dinara!

4. ја бих му дао да има за воз и сендвич

5. Daj mi 200 kinti, i imaću pravo jednom da se pojavim na fuzbalu na Adi ciganliji.

6. хахах какав збун од скеча селтика плачем јебено

7. Daj mi 200 kinti i za mesec dana biću bolji od tebe.

8. hahahah ladno sam propustio skecinu seltikovu

9. Lepe dominacije u poslednje dve strane. Ova Nešova onako klasična, dok Seltik u svom montipajtonovskom duhu. :Seltik smajli:

10. Deky, zašto si kivan?

11. imaju li kakve andergraund kladionice i koje su kazne ako te navataju

12. Da te nahvataju kako se kladiš ili što vodiš kladžu na crno?

13. Misliš nelegalne?

Ako na to misliš to ti je krivično delo "nezakonito održavanje igara na sreću", a kazna zavisi da l' si imao jednu kladionicu, da l' je prvi put, itd u proseku 150000 dinara i 6 meseci zatvora.

14. pa daj za oba... sta bi tebi uradili npr.

15. Inače Armine, isplativo jako ako uspeš bar pola godine da držiš lokal dok te ne uhvate. Najbolje da radiš sam, to jest' sam da kucaš, i da se vadiš na stanje u državi, možda prođeš s' uslovnom.
    Inače FER kladionice su pola svojih lokala držali nelegalno godinama. Ako hoćeš da te bolje informišem kako izbeći zakon što više, šta da ne radiš itd, javi se u pvt.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.