Разноразно питање

1. ma de cu ja da otvaram ne fukncionise to tako, ja njima dajem pare

a pitao sam dekija, zanima me sta rade sandniggeri kockaju li :D

2. Armine zakupiš program za 200 € mesečno + od ukupne zarade daješ 25%, sve što ostane ide tebi.
    Inače kad postaneš "vlasnik" kladionice dobijaš uvid u sve uplaćene tikete u toj kladionici, pa možeš da kradeš ideje.

3. a pitao sam dekija, zanima me sta rade sandniggeri kockaju li :D

Kratko sam ovde pa nemam lika za nelegalne kladionice ali kapiram da ima sig i da su brutalne

4. cule dobijam li kakvu zastitu od reketiranja ?

kakve su kazne deki, je l mogu da ti odseku ruku fazon

5. Znam da je puštanje u promet opojnih sredstava smrtna kazna, pederluk takođe. Bičovnje je u modi stranaca što se tiče, 50 bičeva za prostituciju, 100 bičeva i 2 godine zatvora za vanbračnu obljubu. Javno kamenovanje za krađu.

6. Armine, zavisi od gazde do gazde, uglavnom znaju sve lokalne krimose tako da te verovatno ne bi niko reketirao. Ali ako te opljačkaju to je problem.

7. Ti si beše u Koreji brt?

8. Šerijat brt, nema šale. Kao, gleda se dosta kroz prste za sve u svoja četiri zida ali napolju nema glupiranja. U celoj državi postoji JEDNA prodavnica za alkohol i svinjetinu gde uz ličnu kartu moraš imati i karticu sponzora uz mesečni kredit od maks 3000 QR (reda veličine 800$). Po hotelima tipa Interkontinental, Astorija, Paloma pivo malo leffe je 15$, crnkinje su 500$ filipinke 300$, balkanke su na lepe oči ali čujem da se daju za oko 500$ strancima.

9. Da li se svi promoteri trpaju u dupe?

10. Imam vojničku košulju koju planiram sutra da obučem u neki izlazak nešto. E, sad pošto to nije svečana košulja, nego onako mladalačka, ležerna, vojnička, da li je okej obuti adidas patike na tu košulju?

11. To je sve jedan veliki fešn no-no.
    Gde izlaziš? Kafana, klabing, svirka?
    Da li jebeš dečake ili devojčice? Šta piješ? Da li se kroz džep pipaš na Bibera? Da li je košulja maskirna ili vojnička?
    Baš dosta se razumem u oblačenje informiši me da mogu da ti pomognem.

12. вијетнамку набави обвзн

13. http://m.gearbest.com/emergency-shelter-and-first-aid/pp_246421.html

I OVO, I OVO, OBAVEZNO!
    Ako ti sipaju nešto u piće, da se ne sjebeš....

14. Autor @dekyaod, izlazim u jednu manju kafanicu. Ne jebem ništa, ali bukvalno. Košulja je bukvalno kao što je Kuplung okačio, samo ima još neke oznake Srbije i lepša je maaalko. Nego fazon je da ne bude, jao vidi ga košulja, a patike.

15. nemoj brate.to i dok je bilo moderno,bilo je lose.
    zemo sulja i tidze.
    sem ako nije neka sulja za prvomajski uranak '64.

16. Ja redovno oblačim patike i košulju. Ali nisu neke preelegantne.

17. Ništa te ne razumem, napisao si nemoj, pa onda žemo šulja i tidže.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.