Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Tamo te slikaju. Jedino ako imaš staru ličnu ili novu koja nije čipovana moraš da doneseš kopiju prve i druge strane za staru i kopiju obe strane za novu.
Слаба вајда од моје старе личне карте, слика се претворила у размазотину након што сам је опрао у машини. Треба тек да идем да вадим нову, па онда у ГСП. Хвала за инфо!
S ti to postao kao nešto tolerantan?
:)
Da, ali samo u slučaju da pogriješiš ugao.
I udariš u nogar od stola, uuu, to je zajebano.
Има ли нека фора на ЈутЈубу да ми излиста све коментаре које сам остављао на клипове? Или макар клипове које сам коментарисао?
Bilo je pre, ali na ovom nju, fensi profilu ne mogu da se snađem. Baš se dobro sećam da sam imala tu opciju. Šta ćeš, svi bi nešto novo, bolje...
Ја то ни пре нисам имао. Била је опција да се види неколико последњих коментара на профилу, али мени је то у подешавањима приватности било склоњено. За друго не знам.
Bilo je negde kod poruka, tu, kad malo se zakopa. I to sam slučajno otkrila, tražeći konfiguracije, i za to mi je trebalo 6 meseci. Još da ovo malo upoznam, pa ću otkriti i to da sam majka malom Eugeniju :)
Da li žene queef-uju samo tokom seksa ili to može u bilko kojoj situaciji da im se desi?
No koment Meśo.
Мислим, стварно Мешо, јебеммумиша!
Је л' ти прдиш само кад сереш или може у било којој ситуацији да ти се деси?
Dzimi, MOZDA, ali samo MOZDA je u settings pa odatle analytics pa odatle negde sa leve strane. A mozda me i pamcenje izdalo....
U redu prđenje Džimi, to mogu i žene i muškarci, ali quuefovanje? Jednostavno nije fer, to je sve...
Чек да видим да л' је МОЖДА то...
Шта, теби се квифује на пимпек? :)
Није то. Излази ми статистика само за моје клипове. Мени требају моји коментари на туђе.
Jbg, rekoh lepo MOZDA...cackaj, tu je negde. Sve su sjebali!
kakvo djelovanje ima alkohol ima na mozak pa djeluje da nam je sve "ravno do kosova"
Što je ovaj forum vako propao, 10 posta na sat vremena? Ako se odbiju moderatorski ispadne 5-6.