Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Петак вече. Људи изашли у народ.
Ма ђоку изашли, одустали од сајта. Каизене пооштравај политику са постерима, дефиниције скроз зајеби, опада посета!!!
http://www.lorijen.co.rs/alkohol.html
Eво имаш овде нешто. Гугл јебе кеве. :)
Шта је то queef ?
Ima dve nedelje, ako ne i više, da je situacija na forumu vaka. Za ostalo ne znam.
Slučajno sam isključio custom vuku i nestala mi ona ikonica. Kako da je vratim?
Да си ти жив и здрав, форум умрео одавно.
Колико сам ја схватио из Саут Парка, то је кад жена прдне на пичку.
Дежпр из пичке. Љепше речено, испуштање ваздуха из вагиналног отвора...
Mene zanima da li se pod kvifom pordazumeva i ono ispuhavanje vazduha tokom jebade ili samo kvifovi per se.
Trišo, to je prđenje kroz pičku, to žene rade i nije smiješno, čak ni njima, one se tome smiju na silu.
Loksi, ako koristiš Gugl Krom klikni na onaj francuski ključ ispod iksa i na Extensions.
Hvala Meśa.
Био је скоро неки документарац о бици на Батини (не сећам се на ком каналу). Зна ли неко тачан назив и која телевизија је пуштала?
Kako jedan svetski poznati bend spadne na to da prodaje upaljače? Ne ide mi u glavu nikako (Smarko i Slavko mrš:)).
GM,
Пре једно месец дана сам видео најаву на некој телевизији, епизода "Битка на Батини" серијала "Ослобођење је стигло са истока", или тако нешто. Нисам гледао, али се сећам најаве. Не знам која телевизија је у питању.
Kako se ljudi koji imaju astmu seksaju?
Курцем у пичку и обрнуто.
Е сад, мене занима једна ствар - на зими, када дах бива претворен у пару кад се издише, шта бива са гасовима? Је л' се види прдеж на зими?
Не зезам, већ потегох ову расправу са другом једним....
Ne bi trebalo Gešihte, zato što prdež izlazi iz guzice brzinom sličnoj izlazećem metku iz pištolja, isto kao što se vazduh koji brzo izduvamo iz nosa ili usta ne pretvara u paru, tako da ako bi gologuz polako prdio po ciči zimi, trebalo bi da vidiš "dim".
Могуће да је то, Бенисијо. Само, нешто ми се чини да сам је видео на б92, а ова је ишла на РТВојводине. Вероватно сам побркао логое.
moze i inace.