Разноразно питање

1. to je zabrinjavajuće onda jako

2. Dobio sam opkladu.

3. hoću da pitam da li ima neki ženski autor da je za vruć čet

4. Ljudi, da li neko možda zna kako se zove glumica u ovoj novoj reklami za Noć Arome, što je u prvom planu? 3 dana mozgam ne mogu da se setim gde je glumila... :S

5. Slikaj pa pretraži preko gugla.

6. Chule, na terenu sve redovno?

7. Chule, bojim se da moj telefon nije projektovan za tako složene operacije, ali hvala u svakom slučaju :)

8. Pupet, nažalost nije, idu izbori, pa ima pun kurac posla.

9. Мере ли ко да ми да пошаље линк од фба ове легенде?
    едит: или бар још коју слику, нисам упућен

http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201201/196179/medium_12079096_1000856036620145_2264734109729541051_n.jpg

10. Putinka može. Ona je dobra sa njim

11. Džamejko, kucaj zoran petrović šumadinac na fejsu

12. хахах крв ти јебем, у алтернативном имену му пише "јавна личност "

13. Retko lud burazer :)

14. ne mogu da provalim na koga me likom podseca.

15. Uvideo sam uvecanje na gornjem delu levog testisa, koje je bilo mekano na dodir, potrazio sam po internetu i video da su u pitanju hidrocelae, otisao kod izabranog lekara koji me je uputio kod urologa, koji je levi testis stisnuo dva tri puta i poslao me kuci i rekao da je sve u redu. Da li mi predlazete da uradim ultrazvuk, da li su te hidrocele opasne(da li mogu da izazovu neplodnost ili tumor testisa) i da li, ako se utvrdi da su hidrocelae u pitanju postoji i drugi nacin lecenja osim operacije. Ne osecam bol ili neki pritisak na testis, ali nije mi prijatno kad vidim,pa sam se zabrinuo. Hvala unapred
    Ig@r

16. hocu mnogo para al ne da mnogo radim, kako

17. izaberi ljudsku delatnost koja ti se sviđa

postani bolji od 96% ljudi koji se bave tom delatnošću

novac

18. da bih postao bolji od 96% treba mnogo truda ulaganja i odricanja ne bih ako ne mora

19. prijavi se za komunalnog policajca

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.