Ljudi, da li neko možda zna kako se zove glumica u ovoj novoj reklami za Noć Arome, što je u prvom planu? 3 dana mozgam ne mogu da se setim gde je glumila... :S
Uvideo sam uvecanje na gornjem delu levog testisa, koje je bilo mekano na dodir, potrazio sam po internetu i video da su u pitanju hidrocelae, otisao kod izabranog lekara koji me je uputio kod urologa, koji je levi testis stisnuo dva tri puta i poslao me kuci i rekao da je sve u redu. Da li mi predlazete da uradim ultrazvuk, da li su te hidrocele opasne(da li mogu da izazovu neplodnost ili tumor testisa) i da li, ako se utvrdi da su hidrocelae u pitanju postoji i drugi nacin lecenja osim operacije. Ne osecam bol ili neki pritisak na testis, ali nije mi prijatno kad vidim,pa sam se zabrinuo. Hvala unapred
Ig@r
to je zabrinjavajuće onda jako
Dobio sam opkladu.
hoću da pitam da li ima neki ženski autor da je za vruć čet
Ljudi, da li neko možda zna kako se zove glumica u ovoj novoj reklami za Noć Arome, što je u prvom planu? 3 dana mozgam ne mogu da se setim gde je glumila... :S
Slikaj pa pretraži preko gugla.
Chule, na terenu sve redovno?
Chule, bojim se da moj telefon nije projektovan za tako složene operacije, ali hvala u svakom slučaju :)
Pupet, nažalost nije, idu izbori, pa ima pun kurac posla.
Мере ли ко да ми да пошаље линк од фба ове легенде?
едит: или бар још коју слику, нисам упућен
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201201/196179/medium_12079096_1000856036620145_2264734109729541051_n.jpg
Putinka može. Ona je dobra sa njim
Džamejko, kucaj zoran petrović šumadinac na fejsu
хваја <3
хахах крв ти јебем, у алтернативном имену му пише "јавна личност "
Retko lud burazer :)
ne mogu da provalim na koga me likom podseca.
Uvideo sam uvecanje na gornjem delu levog testisa, koje je bilo mekano na dodir, potrazio sam po internetu i video da su u pitanju hidrocelae, otisao kod izabranog lekara koji me je uputio kod urologa, koji je levi testis stisnuo dva tri puta i poslao me kuci i rekao da je sve u redu. Da li mi predlazete da uradim ultrazvuk, da li su te hidrocele opasne(da li mogu da izazovu neplodnost ili tumor testisa) i da li, ako se utvrdi da su hidrocelae u pitanju postoji i drugi nacin lecenja osim operacije. Ne osecam bol ili neki pritisak na testis, ali nije mi prijatno kad vidim,pa sam se zabrinuo. Hvala unapred
Ig@r
hocu mnogo para al ne da mnogo radim, kako
izaberi ljudsku delatnost koja ti se sviđa
postani bolji od 96% ljudi koji se bave tom delatnošću
novac
da bih postao bolji od 96% treba mnogo truda ulaganja i odricanja ne bih ako ne mora
prijavi se za komunalnog policajca