Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Мајке ти?
Ma jok. Izvadi strelu iz uveta.
Рече већ неко чини ми се. То је фора из оне игрице Скајрим, кад приђеш неком чувару он ти каже ''I used to be an adventurer like you, thеn I took an arrow in the knee''. И сад смарају цео интернет са тим.
hahahaha nije film, no skyrim.
džimi je nekad sve kapirao, but then he took an arrow in the knee.
A šta tačno znači? kako bi to kod nas preveli?
Tako mi brat reče.
Aj sad smo svi pametni.
Мајке ми. И даље не капирам.
То је нека фора попут Пантеле?
Ni ja ne razumijem.
kako ja to kapiram..
to je kada si kul i sve ti ide od ruke, jebeš jednom rečju, onda te nešto sjebe (arrow in the knee) i onda više nisi tol'ko rasan.
И ја то капирам као Крис. Имаш крш слика са тим срањем на 9гегу, па иди види. Или нађи неког ко игра то да ти објасни. Нашле ми девојке да ти објашњавамо. :Д
Ja razumijem foru arrow in th knee. I glupa je.
to je kada si kul i sve ti ide od ruke, jebeš jednom rečju, onda te nešto sjebe (arrow in the knee) i onda više nisi tol'ko rasan.
Јасно, то је океј.
Него окле опседнутост тиме?
brate, o'kle opsednutost mnogim glupim stvarima?
odakle opsednutost pantelom? čak norisom? čedom i zmajevima? krletom?
te fore nisu ništa "pametnije" od skyrima.
no, eto.
А окле и опседнутост и осталим глупостима типа њан кет, чак теста итд..
Šta ti je besposlen narod.
Jebo vas you tube, mene ubise ledja... budite malo kolegijalni, jebem mu. Ozbiljno, zna li neko dobru mast ili nesto sto moze da pomogne?
Где те боле леђа? Мене исто стално боле, ништа не предузимам, трпим.
Ma imate onu mast,ljudi.
http://www.trcanje.rs/wp-content/uploads/2009/11/mast-konjska-250x203.jpg
Malo ispod desnog ramena. Mislim da sam sinoc lose spavala, pa zbog toga. Nesto se nagnjecilo, uzas kako boli. Sva sam ukocena.