Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Defke na slovo, na slovo, pretraga i učesnici na četu su uklonjeni radi brže optimizacije sajta, do nove verzije.
mlogo dobro radi sajt trenutno, ne dirajte ništa dok se Kaizen ne vrne!
А ка'ће то да буде?
mlogo dobro radi sajt trenutno, ne dirajte ništa dok se Kaizen ne vrne!
Ma to je zato što ja sve vreme 'ladim novinama procesor na serveru...
26. decembar.
Nova Vukajlija se radja na moj rodjendan
А ка'ће то да буде?
26. decembar.
moglo je dan ranije, da proslavimo na Bozic!
A mogla je i 13 dana kasnije, da proslavimo na Božić. :)
Што реко коле, али мени је тад рођендан :) могло би тад :)
Sto Blek i Frenki nisu vise modovi, jel na svopstveni zahtjev ili su podvalili kaizenu kurvu sa hlamidijom
Вероватно им се скурчило ћерање са нама.
Dajte ljudi neki predlog, sta da radim,ledja me uzasno mnogo bole, izgleda da sam lose spavala, nekako sam nagnjecila izgleda tu nesto i ubija me koliko boli. Ima neka dobra mast ili bilo sta sto moze da pomogne?
Nadji nekog dobrog junošu pa de te izgazi, to pomaže
Jel jos nekom gore nestalo ono za pretragu ili to samo meni nesto, a?
i meni je
Prethodna strana.
Која је фора са --I took an arrow in the knee--? Сваки топ комент ја Јутјубу садржи то. Не капирам.
Brate, bukvalno prvi rezultat u gugl pretrazi ti daje odgovor.
Ма нека распала фора из неке игрице, ''Скајрим'' се ваљда зове. Кења ми се од тих коментара..
Ja mislim da je to iz nekog filma,kad neki lik kaže :I used to be adventurer but i took an arrow to the knee.