Vraća se PDV i nema neke kurčeve takse što mi imamo. I onda burazeri iz fazon subotice prepišaju preko granice, kupe i donesu, pa prodaju tebi skuplje, tj. jeftinije nego ovde što je, al logično moraju da se ugrade i oni.
нађи корисника D I G I T A L S C O U T (ваљда) на купујем продајем и питај га за компоненте које те занимају, ја сам на процесору и графичкој уштедео око 7 иљада прошле године, код нас доста скупље
Ja uzeo tv 3 glave jeftinije
Vraća se PDV i nema neke kurčeve takse što mi imamo. I onda burazeri iz fazon subotice prepišaju preko granice, kupe i donesu, pa prodaju tebi skuplje, tj. jeftinije nego ovde što je, al logično moraju da se ugrade i oni.
30.000 din jeftinije sam platio televizor preko ovih iz Subotice, nego sto je isti u radnji
Povracaj Madjarskog PDV-a + izbegavanje nase carine
Samo se ti zajebavaj, pa kad te nahvataju videćeš. I Mišković je tako, pa eno sad, hop, pet godina robije.
E hvala. A jel ima neki odredjeni lik da prodaje ili se ode na kupujem-prodajem i traže se komponente?
нађи корисника D I G I T A L S C O U T (ваљда) на купујем продајем и питај га за компоненте које те занимају, ја сам на процесору и графичкој уштедео око 7 иљада прошле године, код нас доста скупље
е да и накнадно сам купио ссд, не знам колико је он био јефтинији, типа пар сома
Ja kad sam kupovao X5 bio je jeftiniji celih 15 k evra. I to ne zato što je prodavac mađar nego što je kraden.
Када саставиш шта хоћеш да купиш, шибни ми поруку пошто би требао ја ускоро до мађарске да идем по неке компоненте
Prijedlog za neku dobru i povoljnu agenciju za ljetovanje?
контики тревл
Gledam kod njih, ali uglavnom su hoteli. Gledao bih i smještaj u vilama. Za dvije osobe.
Mogu i neke sugestije za putovanje, što ste vi išli, pa da mi predložite.
Pogledaj u srpskim agencijama, bolje su od bosanskih.
Manga travel, Blajvga radi tamo, pitaj njega jbg on je Bog turizma
Nisam sa majkom išao na letovanje ima 20 godina. Svaka čast brate
Što si takav možda mu je drug iz detinjstva23.
hahaha jebo vas pas
Koji pas, jel on ta druga osoba s kojom ideš?
Seltike zašto se brkaš jebeno svuda i svaki iole pokušaj skeča pokušavaš da usereš?
Idi čitaj Ruske klasike koj kurac više
Bohore, ne galami. Otvori konzervu tunjevine, uzmi kečapa i majoneza i smiri se.