Разноразно питање

1. Šta da radim sa kožnim kaišem od sata kad se ubazdi od znojčuge? Imao sam do skoro onaj silikonski al se pokidao i ja izijem govno i kupim opet kožni, i evo pre neki dan počeo da smrdi ko đavo

2. Baci ga u pičku materinu, i da ga opereš (da ne smrdi više) uvek ćeš se tripovati dal smrdi.

I majku mu, ne nosi ga više kad ideš u nadnicu.

3. Nači kožni sat se zna kad se nosi jbg šulja, paćoti i poznata cura u belom

4. Ko jos nosi sat rucni a da mu bas treba radi vremena, reci cu vam ko bivski ucitelj seoske skole u malom mestu blizu prokuplja koji je sad u penziji ima zalislke nosi sive patofne i gleda na sat da ne omasi kad dapopije zoloft ili leksilijum u toku dana..

5. I lekarke matore nose one satove bas bas male okruglaste na tankim kaisima

6. Je l kupovao neko kuću/apartmane na grčkom primorju? Ili zna nekog ko je kupio. Ono što je bilo aktuelno do skoro, za male pare da se kupi.

7. Nema to vise, vracaju se cene gore

8. A znas li nekog ko je kupovao, neki dobar sajt ako ima i to.

9. Znam coveka al sajt ne znam

10. Који је супротан израз од ''зумирати''?

11. zživeti opaaaaaaaaaa

12. Suprotan izraz je "ne zumirati"!

13. jel bi mogao neko da iskopa link sa yt taurunum boys s navijačkom pesmom o zemuneee idu bahato ulicom zauzeli trotoare s obe strane, kao džinovi u odnosu na neke dve bake pogrbljene koje prolaze mimo njih mrtve ladne kao da se ništa ne dešava

14. Jel ima negde neki storage emisija i sl. Konkretno sa cijine televizije me interesuje.

Kače oni na yt, al ne sve u pm.

15. Postavim sliku na postimage ali ne mogu posle ovde da je izbacim, izlazi samo link do fotke ne i fotka.

Dole ima ponuđeno link za forum, link za ovo ono, ali nista ne radi. Gresim li negde?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.