Prijava

Šta da radim sa kožnim kaišem od sata kad se ubazdi od znojčuge? Imao sam do skoro onaj silikonski al se pokidao i ja izijem govno i kupim opet kožni, i evo pre neki dan počeo da smrdi ko đavo

Baci ga u pičku materinu, i da ga opereš (da ne smrdi više) uvek ćeš se tripovati dal smrdi.

I majku mu, ne nosi ga više kad ideš u nadnicu.

Nači kožni sat se zna kad se nosi jbg šulja, paćoti i poznata cura u belom

Ko jos nosi sat rucni a da mu bas treba radi vremena, reci cu vam ko bivski ucitelj seoske skole u malom mestu blizu prokuplja koji je sad u penziji ima zalislke nosi sive patofne i gleda na sat da ne omasi kad dapopije zoloft ili leksilijum u toku dana..

I lekarke matore nose one satove bas bas male okruglaste na tankim kaisima

Je l kupovao neko kuću/apartmane na grčkom primorju? Ili zna nekog ko je kupio. Ono što je bilo aktuelno do skoro, za male pare da se kupi.

Nema to vise, vracaju se cene gore

A znas li nekog ko je kupovao, neki dobar sajt ako ima i to.

Znam coveka al sajt ne znam

Који је супротан израз од ''зумирати''?

zživeti opaaaaaaaaaa

Suprotan izraz je "ne zumirati"!

jel bi mogao neko da iskopa link sa yt taurunum boys s navijačkom pesmom o zemuneee idu bahato ulicom zauzeli trotoare s obe strane, kao džinovi u odnosu na neke dve bake pogrbljene koje prolaze mimo njih mrtve ladne kao da se ništa ne dešava

Jel ima negde neki storage emisija i sl. Konkretno sa cijine televizije me interesuje.

Kače oni na yt, al ne sve u pm.

Postavim sliku na postimage ali ne mogu posle ovde da je izbacim, izlazi samo link do fotke ne i fotka.

Dole ima ponuđeno link za forum, link za ovo ono, ali nista ne radi. Gresim li negde?