Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aReAZxj_700b.jpg
simpa neka zemlja izmedju nas i bugara
koja li je?
Jedno pitanje za Egzitaše ili Novosađane ili sve koji se tako osećaju.
Dolazi nam društvo iz Nemačke (stranci, nesrbi) na Egzit. Od ranije su kupiili karte preko našeg drugara koji tamo živi sa njima. Elem, na kartama smo tek sad primetili da jako sitnim slovima piše VAŽE SAMO ZA DRŽAVLJANE SRBIJE. Odnosno, verovatno imaju tu foru da se za domaće karte prodaju po jednoj ceni, a za strance po drugoj. Uglavnom to nismo znali. E sad, kontam da jedini problem mogu da prave ovi što dele narukvice, jer cenim da jedino bi tu trebalo da pokažu lične ili pasoše. Da li dobro mislim? Postoji li neki način da uzmu te narukvice bez cimanja? Rade li neke zamene karata u ovakvim slučajevima? Možemo li da izmuljamo nešto?
Baš dosta pitanja imam na koje nemam odgovor
Nek uđu sa flajkom rakije i nauči ih da pevaju bajagine pesme. Upadaju bez problema.
имал неко неку мујше за карте за егзиц?
Koliko je sad narucivanje batina, ne bas da pucaju u koljena nego onako cisto da namlate nekoga po rebrima?
Nije da mi ko sta duguje nego onako pitam nismo znali sinoc dok smo vodili slicne filozofske rasprave.
Dzela je prodavao neki Exit
Prebijanje je od 50 do 150
Da l je šamar itd
Čudna skupina filozofa ako mogu da kažem.
EE pa ja sam govorio oko 100 nego su nasli da me ubjedjuju kako za te pare mogu dobiti samo pajdomane i sl.
Hahah elek svako u skladu sa dometima jbg.
Pajdomani najbolji, kad se urokaju ne znaju dje udaraju!
Kontam da bi Bohor odradio Armina za dž jer ne voli državni posao lolo
Pajo apiš me za jaj0
Moze i obicno si jajo.
ELEKI PICKA USTASKA :D
U šta ti reko!
Boh aje vidi jesu dnevne ili komplet karte što ima Džela? Jbg, ne znam kojim tragovima sperme da ga cimam.
сутра ти Бохоре оно решавам, идем у град, јер нема код нас, неки квар.
тако да знаш
najbolje ti je da nazoves neko od prodajnih mesta.tamo ce ti sve objasniti.gotovo sam siguran da nece biti neke frke.vole strendzere i popusice im kitu samo da dodju.
nisam dosad cuo da ima razlike u kartama.mozda jedino ako su neke specijalne karte,pokloni,za ove,one,bla,bla,pa vaze samo za ovdasnje.ili promo period za kupovinu vazi samo za drzavljane srbije,a strendzeri uvek regularnu cenu placaju.sve u svemu,nazovi ih.najgore sto moze da im se desi je da doplate za zamenu.
ja ne vidim ništa između nas i bugara brt