Разноразно питање

1. Ne kapiraš Care, on je iz Vučitrna, kosovac.

2. ili promo period za kupovinu vazi samo za drzavljane srbije,a strendzeri uvek regularnu cenu placaju

Vjerovatno u tome i jeste stvar, neko im kupio kad je bilo dž a na njima negdje sitnim slovima samo za građane/državljane srbije uz ličnu kartu/pasos i nastane frka da ih ne vrate na ulazu.

3. плаво бела застава, како не видиш

4. Uvek je različita cena za strendžere i domaće. Pa i na jebenoj Kubi, oni sitni prodavci, da čekaju kubance pocrkali bi od gladi, nego nahvataju 2-3 turista i imaju keša za ceo dan, a neće da deru prljave irce nadrogirane nikšićkim tamnim.

5. a, on nesrećnik misli da su makedonci bugari hahahah

6. нек вам уши стално звоне....

7. Zar nisu makedonci neki sjebani bugari...

8. Dionysio
    Uvek je različita cena za strendžere i domaće. Pa i na jebenoj Kubi, oni sitni prodavci, da čekaju kubance pocrkali bi od gladi, nego nahvataju 2-3 turista i imaju keša za ceo dan, a neće da deru prljave irce nadrogirane nikšićkim tamnim.

dok nisu bile narukvice,mogao si odakle god hoces doci,kupiti kartu po ceni kao i drzavljani srbije.10+ godina tako.

9. Možda to još važi za punu cijenu ali su imali akcije i popuste a tu su banovali strendžere.

10. pajo, samo ću ti reći ovo, pa prosudi: standardizacija srpskoslovenskog je urađena po dijalektu iz okoline htetova (danas tetovo, jelte), u osmanskim defterima iz 16. veka u okolini skoplja se pominje ime srbin kao lično, u severnoj makedoniji početkom 20. veka postojale su oblasti južna šumadija i mala šumadija.

11. to mozda sada.do pre par godina.kupis kartu u promo periodu.das/prodas kome hoces i on/ona/ono ode na vrata i udje.nisu proveravali na ulazu ko je ko i sa kojom kartom ulazi.

12. Ma pricam generalno, batali me egzita iz dveiljadetreće.

13. Vjerovatno u tome i jeste stvar, neko im kupio kad je bilo dž a na njima negdje sitnim slovima samo za građane/državljane srbije uz ličnu kartu/pasos i nastane frka da ih ne vrate na ulazu.

Ne znam da li pričate o mom slučaju, ali karte su kupljene regularno, samo nismo znali da postoji ta stavka za domaće i strance.

14. I ja sam ponekad u tripu da je fazon 2010 bila skoro. A nije, nego Vučić nas smunđa sa onim još dve godine, još dve godine, ...

Dukka ja predlažem da ti te karte daš meni. Za koji je to dan, ene, pazi slučajnosti, baš mi odgovara.

15. Care da te nesto pitam, kad smo kod bugara. Jesu bugari uopste slovenski narod, ako nisu sto se onda vode kao da jesu?

16. Zato Pajo, drži svog prijatelja blizu, ali neprijatelja još bliže.

17. Ima logike autore Dionizio!

18. nije bas i da je 2010 bila pre 67 godina.muljaju vec 25 i kusur godina.ustvari mnogo vise.

niko ne spori da su kupljenje regularno.al izgleda da ti promo periodi vaze samo za drzavljane srbije,a ostali uzimaju po standardnoj ceni.