Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Мислите на људе... Остају без одговора!!!!!
Сви ти јадни људи...
E ljudi, sad baš razmišjam... Sviđa li se nekome ona poezija bez rime, i nalazi li neko neki ritam ili smisao u njoj, ili to samo ja?
Ti se baš trudiš da po svaku cenu budeš kao drugačija od drugih?
Sviđa se meni, a i dosta njih koje poznajem, tj. većina isto voli tu i tamo poeziju bez rime, tkd nije ti to ništa čudno, smisli nešto drugo što niko ne radi...
E to je prava poezija, jebeš rimu, recimo djura jakšić Otadzbina!
+1
ipak nisi tako često neshvaćena :)
Песма без риме, ко крава без виме!
јебемуматер каква дефиниција. нисам веровао да онако секси дефиниција сексалитија кеца може бити овако секси прејебана.
ако икад уђем у кафану и затекнем пијану стоку која се овако секси понаша у кафани, окренућу се, и никад више нећу да уђем у кафану.
а за трећи део очекујем да буде сексалити у манастиру, или бар цркви, како се увија за олтаром и ложи монахе, који су заглавили тамо јер нису могли да поднесу те њене секси покрете.
E ljudi, sad baš razmišjam... Sviđa li se nekome ona poezija bez rime, i nalazi li neko neki ritam ili smisao u njoj, ili to samo ja?
Наравно. Какво непотребно питање.
Поклонићу ти моју књигу у којој ће бити доста таквих песама, кад свршим са њом.
Опааа! Ајакс ме оставио и прешао на другу Наталију :)
Ја ти поколним на Дрини Ћуприју са потписом Иве, лично потписана од друга Иве :))
Може, може. :) оћемо да чекамо да дођем тамо некст јир или ми шаљеш на кућну адресу?
Поезија без риме је мање геј.
Сврати ти ипак, не писмен сам ти ја. Немерем ти ја слат то, неумијем ја.
bolje da sve ovo pošaljete na pvt.
mojne spemujemo, gm nas opomenuo. :)
ajmo...
Ставите се у њихову позицију. Како бисте се ви осећали да останете без одговора...
Ево једно нормално.
Сад на РТЛ иде филм са шварценегером гдје мушкарац затрудни.
Да л' тај филм треба забранити јер се крши са основним моралним принципима ?
@gm
ok, nema spema odsad. bar na ovoj stranici. :)
opomenuh ove koji su se zapričali, neće oni više, i ne moraju to da napišu ovdje, razumijemo i bez toga.
Поклонићу ти моју књигу у којој ће бити доста таквих песама, кад свршим са њом.
Opaa, može. :)
Па да ли си ти нормалан?!?!
Uopste ne. Pitam samo, posto su retki ljudi u mojoj okolini koji to gotive.