Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
možda prov ima novu adresu, s njim se dogovarao da budu cimeri
Pa otkud tebi to da će iko da te prebije, da nisu i atentat pokušavali u blizini porodične kuće, i to zoljom iz bosne '93.?
'ajde ne drami više, da si me izradio onomad pa i da te jurim, ovako - ne bih imao srca da to uradim kad si ispao korektan.
Volimo te, ne idi, ne slamaj nam srca </3
Ma najmanji problem naci mene, koji se ne krijem. Kosmo stvarno ces me naterati da prekopiram rasnijev post, jer mi ne das trajni drugacije
nećeš ti nigde :-(
Da, da, i sa provom se dogovarao, hteo je da ima leđa ako neko dozna adresu novog stana, a čuo je da prov ide u teretanu, pa sve se uklapa!
Трајнуј му Банета Дебелог кад је већ запео.
bane debeli i drvo, sa tog naloga je molio truća i čegija da skinu ban onomad pa su me pritisli
Sva tri trajnuj kosmo, nema meni vise mesta ovde, dokle da ti ponavljam
Nitkovi pogani, obojica na nemoćno žensko.
Pa ne bih te sad banovao iz inata, ni da mi jebeš majku majčinu, eto iz principa!
strašno je bilo, aco.
nema šanse, maestro, stvarno.
čekaj da ti dođe tvoj truć :-P
Kakvog principa ljudi moji, ko god je trazio trajni dobio ga je. A druga stvar jebali ste mi sve zivo i mrtvo godinama na ovom sajtu svi i sad kao zao vam je da me banujete, ajte molim vas
pa kuko si bre kod truća i čegija kad sam te trajnovala onomad?!?
Nece se ponoviti, imas moju rec
saberi se šta oćeš ti u stvari
Hocu trajni ban za profile: maestro, bane debeli i drvo. Hvala najlepse
C.