U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Plati pa se klati, nemaže!
nema šanse, ja sam se jednom opekla
jesi reko nešto, maestro
:((((((((((((
:((((((((((((
Kosmo seti se da sam ja uvek bio prvi za to da se ti skines sa moderatorske pozicije, sad mi naplati za to
Učini to!
Učini to zbog Neše Debelog!
ja znam da si me uvek voleo, još uvek sa suzom u oku čitam onaj topli pvt de si mi tražio sliku ;-)
:O
Laku noc
ahahahaha ček da nađem to
Posramila si me pred svima
Kosmo, ne znam kako da započnem, a imam osećaj da nije u redu da odmah predjem na stvar. Znaš, muškarci se plaše lepih žena, a i žena na položaju. Ti ovde važiš za oboje. Ja sam skroman mladić, eto, ovaj sajt mi služi za zabavu. Nikad nisam nikoga upoznao preko ovog sajta, a još manje muvao neke vukajlijašice. Sada svakako, u ozbiljnoj sam vezi, na pragu zajedničkog života, a onda veridbe, svadbe, deteta. Ona je ta. Znao sam to još na prvom sastanku. Ja sam takav, znaš, kad kupujem patike, ugledam one kakve sam zamislio i kažem to je to, dajte mi br. 43 i kupujem. Tako i za žene. Mada, nebitno je sve to sada, ovo ti pričam da ne shvatiš ono što tražim kao neki vid flerta ili pokušaja nečega. Zapravo samo sam hteo da vidim kako izgledaš, da saznam nešto o tebi. Ako je potrebno, mogu ti poslati moju sliku, čisto da znaš kome si poslala. Eto. Ako se pitaš zašto, pa eto, stalno se provlačilo ovde da si prelepa pa sam samo hteo i ja da vidim to
pa kako da te banujem? kako?!?
Маестро, заувек ћеш остати вонаби Пезос.
Iskren biću, suzu pustio sam :'(
da, pezos je bio bolji
Ovakva duša od čoveka ne zaslužuje ban!
Nemojte sad i Pezosa ovde kačiti, samo mi fali u ovo doba da se raspilavim :''(
ne mogu to pezosovo, koji god deo da izdvojim bilo bi iščupano iz predivnog konteksta
Razvlačio sam smagmu u oku dok sam ovo čitao.
Ono sto je rekao radj.
Ja nekima vec slao kad su mi pretili metalnim sipkama i skakanjima po lobanji xd