Разноразно питање

1. није маестро мене молио за одбан ни са једног од та три налога, ја сам само био принципијелно увек против трајних, пошто трајни бан траје краће од нпр. 60 дана. ако хоћеш неког да банујеш, бануј га на месец, два или три, па нека чека да истекне. исто и сад, ако хоће трајни, бануј га на 40 дана, па да се окупимо после 40.

2. а нисам укапирао ко уопште хоће да бије маестра?

3. Koristi li neko aplikaciju appnana?

4. Zašto bi neko to koristio, Širkane?

5. Неко ко зна да ради мало напредније ствари у пауерпојнту? Релативно хитно ми треба pls ktnx.

6. Ахахахх која профилна

7. Svinjče šta ti treba iz pp, održao sam toliko prezentacija da sebe shvatam kao robu.

Da li su Bartomeu iz Barselone i drugi iz EL rodjaci?

8. један је бартомеу, други бертомеу, нису ништа ваљда.

9. Đe ima u Beogradu cijenom iole normalniji kurs arapskog jezika?

Gdje god da priupitam traže 300 evra jebem im mater ko da oću živog Arapina.

10. spremaš se u gornju maoču?

videću ti sutra sa ovim mojima što su završili arapski gde je najbolje i kako

11. спремам се, спремам :Д

хајде молим те, па ми пусти пвт, не мора да буде најјефтинији али да је квалитетан, да ме не уче да бројим до 10 и уназад сљедећа 4 мјесеца

12. Skocimise zar i ti u dubajske starlete?

13. Svinjče šta ti treba iz pp, održao sam toliko prezentacija da sebe shvatam kao robu.

Како да, на једном слајду, притиском на неко дугме иде ред по ред текста, значи нећу да ми одмах избаци све 3-4 тезе, већ једно по једну, како говорим.

14. Ovo je prelako, nasao bih ti nego sam preko moba guglaj jbt

15. murbi
    Skocimise zar i ti u dubajske starlete?

Nikada!

16. Армине да ниси муслиман сад бих те изљубио (no homo).