Разноразно питање

1. Podseća na ovo, ne znam da l' je isto, mrzi me da upoređujem s telefona, možda i jeste:
    https://m.youtube.com/watch?v=XE7QB6kab-A

2. A di ces ljepse nego nakon cjelog dana provedenog vani na raznoraznim aktivnostima sjesti kraj vatrice uz salicu kuhanog vina i tanjur kiselog kupusa sa rebarcima pa poslje za zasladiti se malo cvaraka i kakve dobre kobase i malo kapule..........aoooooooj zivote

3. to zvuči kao nešto što bi napisao makarončev brat od strica koji mu svraća redovno u goste, a makaronac se pred njim pravi da je samo običan bosanac xD

4. Да ли ТВ и радијски метеоролози могу кривично да одговарају за ширење неистина? Ово је последњи пут да слушам њих, од сад се прешалтавам искључиво на сателитски преглед, предвидели су ''местимично облачно'', а оно грунула киша и посрало ми се у планове.

5. Brt gledaj na veder tu ambrela 99,9 posto ne promasuju. Mi turnire kad organizujemo tu gledamo dal se to vece igra ili ne i nikad problema nije bilo

U rusiji metereolozi odgovaraju krivicno za sirenje dezinformacija, kod nas kurac

6. Који је курац овим масонима и њиховим троугловима, океј масон си зајебан си, ал шта скривају те знакове своје и стављају их на глупаве ствари... сад има неки филм или изложба о Пупину и Тесли, све неки троуглови јбт који им је ђаво

7. ста прицас, бре, ЦицаДраза

8. Koja je planina najjeftinija po pitanju smještaja za NG?

9. мада можеш да пробаш и са рудником, сигуран сам да је и тамо јефтино поприлично.

10. e cu budale ode u planinu za novu godinu

11. Traženje savjeta na internetu...

12. ima pregršt planina sa prirodnim bogatstvima

13. daćete mi pregršt sreće i veselja ona je samo moja

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.