Разноразно питање

1. MEGAMARKO ŠTAŠ NA PLANINU KAD NIJEMAŠ DJEVOJKU HA HA

2. preporuka jahorina hotel termag

3. има ли негде у новом саду неког пристојног смештаја за пријатне паре, треба ми за предстојећи викенд, зна ли ко? и да није у некој пизди материни, фазон нека будисава или футог, него онако, неки центар или бар да ми колима није на више од пет минута вожње.

4. I da nije stan psetove kurve, neću da serem, a i skupo mi je to xd

5. jel sa bračnim drugom ideš, ne odgovaraju ti hosteli?

6. Nadam se da ćeš naći adekvatan smještaj i da će sve proći u najboljem redu!

7. Hvala makaronac! I ja želim sve najbolje tebi i tvojima i sreće i zdravlja i veselja!

Da, radjard dr. kuplung, sa bračnim prijateljem, precrtao sam hostele, gledao nešta po bukingu, al' rekoh da pitam, možda neko zna nekog pa da preporuči ako ima nešto.

8. Hotel dolazi u obzir?

9. E papete ti si gore negde tebi verujem, evo slušam te, šta misliš da stavim 2k na kuzmića i veličkovića? xd

Hoteli i apartmani, da, da, s tim što ne mogu da platim neku lux varijantu, prokockao sam pola budžeta xd

10. или бар да ми колима није на више од пет минута вожње.

Hahaha pa to je otprilike svaki deo grada i "grada"

11. Pa koliko bi platio? Ja kad idem uglavnom boravim u jednom u samom centru grada kod pešačke zone, ogroman je, nov i potpuno opremljen. I na velikoj terasi ima ogromnu ljuljašku na kojoj možeš da radiš razne perverzije dok te komšinica iz susedne zgrade posmatra

12. To za perverzije su mi pričali

13. Pa zgodno bi bilo da nađem nešto do 4k po noćenju za dvoje.

Daj mi u pvt link tog gde boraviš. Mada mi je 'ladno za ljuljašku sad.

14. Imas u samom centru grada hotel Vojvodina (Uzela Drzava od Sarica kada su ga strpali u zatvor xD), trebalo bi da je ok.

Hotel Park (to sada vode sinovi Bate Kan Kana) ni pod razno. Od kad je Batec rikno, otislo je sve u tri kurca, fazon kanalizacija im se izliva, ali i dalje imaju ime jbg.

15. Ja znam jedan dobar hotel gde daju grilijaš za doručak

16. Ovaj ti košta 30e po noćenju plus boravišne takse. Pustiću ti malo kasnije pvt i ako uspem da nađem direktan broj od vlasnika

17. Ima kod duke bolja ljuljaska xd

18. Hotel Park jebeni.
    U hotelu Park sam bio pre nekih 14-ak godina. Nikada u svom zivotu vise nisam video ni priblizno ruznu osobu kao sto je bila jedna matora kurva koja je ordinirala ispred hotela.

19. E bez sprdnje sada pogledaj i putnik, u strogom centru je. Ja tamo spavam kad nadjem nesto da jebem

20. Ко још јебе у хотелу буржују, то се води под мост, с оне друге стране

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.