U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ps, dođi isprobaj ljuljašku, prebrisaću je vlažnom maramicom i kao nova je :)
Ma kakav hotel, ovako za vikend mu je najbolje stan da iznajmi, jedino ako ga baš mrzi da sprema doručak, ali za to mu služi devojka. A i ovako ga recepcija i ostali gosti neće prisluškivati dok bude vodio sweet sweet love sa svojom damom xd
probaj zenit.u centru je,al malo zabarusen.nije buka,miran pasaz.nije na setalistu,kod taksi stajalista itd,a izlazi na z.jovinu.imas i u ns sajma ulici da iznajmis gajbu za vikend.zgrada di se izdaju stanovi koji su zkroz ok.mozes na duze,na par dana(posebno popularno za vreme sajma).ukoliko imaju nesto slobodno,mozes se dogovoriti na koliko ces i kolika je kinta.sada sve zavisi da li volis hotelski smestaj ili da se rasplinjujes na gajbi.
Ja
Nema. Ako si bez auta, tesko ces naci nesto za te pare. Najjeftinije a da bude onako upotrebljivo, (normalno, nista vise od toga) a da je na 5 min. od grada (kolima) ti je motel Bor u temerinskoj, malo posle nadvoznjaka, tu bi se uklopio sa cenom i preteklo bi ti za jednu veceru, i klopa im nije skupa a sasvim je OK. Ili tu, ili na Fruskoj Gori (nije skupo ali je daleko) , a ako pare nisu faktor onda kod Pezosa na tvrdjavu. Simpatican je i hotel Sajam, onako bas je u centru, a sakriven. Nije bas jeftin, ali nije ni izuvanje. Hotel Park je idiotizam. Ako ides u Bor ili na Frusku Goru, javi da ti kazem koje sobe da izbegavas, polomljene opruge u krevetima bode u picku materinu
Torazulu, jebeš po Novom Sadu vidim...
Moj bohore, ona i pravi problem
Po Vojvodini generalno brt... Prirodna je to kombinacija sta covek da radi, Vojvodina je za lov i za to.
Koliko poštujem ovog čoveka.
+1
Шта може да се очекује на интервјуу за крузер преко скајпа? Колико траје, колико су комплексна питања, има л' ко да је прошао то?
Predražinjo je valjda na nekom čamcu, samo ne znam kako je kod njega tekao razgovor...
Ortak moj prosao, u holandskom zatvoru je sada. Bio na odmoru i najavio nam sta ce da uradi kaze izrabljuju ljude ono bas ponizavanja ljuta i to. Nabo je menadzerku polomio joj nos, arkadu i jabucicu koja je inace siptarka, iskrivio nekog turcina koji se zakurobecao jer je nabo ovu i bacio kapetana u vodu(doduse kapetan nije sa tog broda xd). Zapreceno mu se 2-10 ali se nadamo deportaciji jbg. Tako da ne letite za parama jbg...
iskrivljena mi predstava o lovi jer mi je poslednja plata bila ono lagano Jorgovanku da pitam daj picke, ali stvarno mi zvuci malo koliko cujem za te kruzere oko 1000 evra ili nesto, kao ostane par stotina ili sta ja znam. Jbt koji smo Indijci i Pakistanci mi Srbi postali i na sta pristajemo. U kakvom je ova zemlja kurcu i u kakvoj su dugorocnoj ljudi buli sa parama
Nije ni cudo sto nas psiho reklamira kao bogalje, pusili bi kurac za 10 evra jebem ti i narod i drzavu
Ajd nećemo o parama pls
MARINU TADIĆ BI JEBAO DO 101 PA OPET
Hoce li nas Tramp jebati ili ne?
Vas ćemo mi jebati :)
Xd
Ti neces. :)
Šta je najefikasnije protiv gorušice?
I kad ćemo da menjamo Kosmopolitu?