Разноразно питање

1. Jabuka. Dobro, ranisan jbg verovatno, ali jabuka solidno reguliše kiselinu.

2. Da prestaneš da piješ ladne sokove, ždereš kao stoka i pušiš 2 pakle na dan... Tu je naravno i žestoko piće al ako imaš para da ločeš žestinu u većim količinama, onda imaš para i za Ranisan

3. Možeš da probaš i da platiš neku kartu za prevoz, da se ne stresiraš od kontrolora, oće i od toga gorušica.

4. Nema plaćanja, sve što može da se eskivira treba eskivirati.

5. Kolko imaš godina? Pitam informativno, ne osuđujem.

6. Moja stvar. Ti si glavni trol ovde i sa tobom nemam nameru da delim te vrste informacija.

7. Nije on glavni trol brate, pobrkao si ga sa Peri d platipusom. Imaju sličan avatar

8. U, je, kakva strašno inkriminišuća informacija. Ne pitam te da te podjebavam za jebeni prevoz, nego me generalno interesuje još od kad si spominjao veganstvo, zanima me u kom dobu ljudi u Srbiji počnu da razmišljaju na tu temu.

pobrkao si ga sa Peri d platipusom. Imaju sličan avatar

I meni se čini da je ovo u pitanju.

9. Vrapče Malo oće da ima mudo veliko vidim...

10. Jel se secate kad je neki random nebitni glumac otisao za Kanadu a cela nacija jebala majku Vucicu i drzavi zbog toga
    looooooooool
    ovaj narod treba jebati

11. Jel se secate kad je neki random nebitni glumac otisao za Kanadu a cela nacija jebala majku Vucicu i drzavi zbog toga

Sećam se, samo što nje bio u pitanju neki random nebitni glumac.

12. о чему причаш

13. Ko Marko? Maestro ili ja?

14. Ja lično gotovim tog glumca, ali je objektivno totalno sporedan

15. па причате ваљда о истом догађају

16. koji je glumac dobio metak?

17. Nebojša Dugalić se zove

18. este nekad prižvalili đevojku koja ima pirsing na jeziku ili na usni?

19. Šta bre lupate,pa čovek je živ i zdrav.

20. кога брига за тог лика, горе глуми од оног што је манулаћ у зоне замфировој, не знам и даље како се зове човек

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.