Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Jabuka. Dobro, ranisan jbg verovatno, ali jabuka solidno reguliše kiselinu.
Da prestaneš da piješ ladne sokove, ždereš kao stoka i pušiš 2 pakle na dan... Tu je naravno i žestoko piće al ako imaš para da ločeš žestinu u većim količinama, onda imaš para i za Ranisan
Možeš da probaš i da platiš neku kartu za prevoz, da se ne stresiraš od kontrolora, oće i od toga gorušica.
Nema plaćanja, sve što može da se eskivira treba eskivirati.
Kolko imaš godina? Pitam informativno, ne osuđujem.
Moja stvar. Ti si glavni trol ovde i sa tobom nemam nameru da delim te vrste informacija.
Nije on glavni trol brate, pobrkao si ga sa Peri d platipusom. Imaju sličan avatar
U, je, kakva strašno inkriminišuća informacija. Ne pitam te da te podjebavam za jebeni prevoz, nego me generalno interesuje još od kad si spominjao veganstvo, zanima me u kom dobu ljudi u Srbiji počnu da razmišljaju na tu temu.
I meni se čini da je ovo u pitanju.
Vrapče Malo oće da ima mudo veliko vidim...
Jel se secate kad je neki random nebitni glumac otisao za Kanadu a cela nacija jebala majku Vucicu i drzavi zbog toga
looooooooool
ovaj narod treba jebati
Sećam se, samo što nje bio u pitanju neki random nebitni glumac.
о чему причаш
Ko Marko? Maestro ili ja?
Ja lično gotovim tog glumca, ali je objektivno totalno sporedan
па причате ваљда о истом догађају
koji je glumac dobio metak?
Nebojša Dugalić se zove
este nekad prižvalili đevojku koja ima pirsing na jeziku ili na usni?
Šta bre lupate,pa čovek je živ i zdrav.
кога брига за тог лика, горе глуми од оног што је манулаћ у зоне замфировој, не знам и даље како се зове човек