Prijava

Jabuka. Dobro, ranisan jbg verovatno, ali jabuka solidno reguliše kiselinu.

Da prestaneš da piješ ladne sokove, ždereš kao stoka i pušiš 2 pakle na dan... Tu je naravno i žestoko piće al ako imaš para da ločeš žestinu u većim količinama, onda imaš para i za Ranisan

Možeš da probaš i da platiš neku kartu za prevoz, da se ne stresiraš od kontrolora, oće i od toga gorušica.

Nema plaćanja, sve što može da se eskivira treba eskivirati.

Kolko imaš godina? Pitam informativno, ne osuđujem.

Moja stvar. Ti si glavni trol ovde i sa tobom nemam nameru da delim te vrste informacija.

Nije on glavni trol brate, pobrkao si ga sa Peri d platipusom. Imaju sličan avatar

U, je, kakva strašno inkriminišuća informacija. Ne pitam te da te podjebavam za jebeni prevoz, nego me generalno interesuje još od kad si spominjao veganstvo, zanima me u kom dobu ljudi u Srbiji počnu da razmišljaju na tu temu.

pobrkao si ga sa Peri d platipusom. Imaju sličan avatar

I meni se čini da je ovo u pitanju.

Vrapče Malo oće da ima mudo veliko vidim...

Jel se secate kad je neki random nebitni glumac otisao za Kanadu a cela nacija jebala majku Vucicu i drzavi zbog toga
looooooooool
ovaj narod treba jebati

Jel se secate kad je neki random nebitni glumac otisao za Kanadu a cela nacija jebala majku Vucicu i drzavi zbog toga

Sećam se, samo što nje bio u pitanju neki random nebitni glumac.

о чему причаш

Ko Marko? Maestro ili ja?

Ja lično gotovim tog glumca, ali je objektivno totalno sporedan

па причате ваљда о истом догађају

koji je glumac dobio metak?

Nebojša Dugalić se zove

este nekad prižvalili đevojku koja ima pirsing na jeziku ili na usni?

Šta bre lupate,pa čovek je živ i zdrav.

кога брига за тог лика, горе глуми од оног што је манулаћ у зоне замфировој, не знам и даље како се зове човек