Разноразно питање

1. Zasto odrasle devojke drze plisane mede u svojim sobama, dok mi muski cemo i zbog dzojstika za pes biti smatrani nezrelim i neozbiljnim, a kamo li tek da pucamo petarde za novu godinu.A posle ljudi vikaju da su devojke sazrele pre nego li mi momci sto mi nekako dodje nelogicno cim one jos uvek drze igracke u svojim sobama.

2. Brze sazrevaju=pre pocinju da se jebu

3. Sjeća ih na nevinost.

4. Ako drže malog medu, to implicira da im treba veliki međed

5. Ljudi treba mi pomoć od nekog programera ili mašinca ako je moguće. Da li je moguće instalirati Fortran četvorku (praštajte ako ne postoji, meni su tako preneli) na Windows 8.1 i ako nije može li na neku mašinu sa XP-om? Treba mi kompletan postupak pošto sam duduk za takve stvari, a koristiće se za neke vežbe na tehnološkom faksu.

6. Koliko košta otprilike jedno pranje veša u mašini po skupoj struji?

7. Ааахахахахх какво боговско питање

70 динара ако напуниш машину до краја и ако ти је напон добар

8. Ако је горење машина онда 114

9. pošto je čaša vode sa česme, al ladne?

10. Peri na ruke d platapus xd

11. Čavez je rodjak srđana aleksića narkomana sto je prodavao farmerice dok su njegovi krvarili gaće na frontu

12. da da, to radi tvoja mama

13. Ok, posto se saznalo vec(prov me pitao u pvt-u znaci neko je rekao nekome pq.ce svakako svi saznati do sutra uvece) ko je picka koja je odala da sam se prijavio u "Izvedi me"?

14. Ne serem stvarno je neko rekao, nek jede govna ko god da je. Kurac sam nekome nesto vise rekao u poverenju

15. pa kome si rekao da suzimo krug?

16. Ne bih sad da budem onaj koji ubacuje jabuku razdora, ali prišao sam cenjenom vukajlijašu s tim infom iz poštovanja. A ima ovde onih koji šire svakakve vesti. Kakogod, držimo ti fige i nadamo se da Katarina neće odoleti, iako nemaš tamnu kosu. ;)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.