Разноразно питање

1. Meni nisi rekao govnaru.
    Ako si se prijavio to ti je možda najveća greška. Iznapušavaće te neka hipsterka a ne možeš je nabosti jbg. Osim ako nije nameštaljka neka

2. Ko će da priča u prilogu o tebi?

3. Nije namestaljka, ima klip kad neka debela jutuberka prica svoja iskustva.

4. "Što se devojaka tiče, samo je bitno da je rodna"

5. Pa vec sam bio na snimanju, namesteno je.

6. On je pravi primer starog srpskog junaštva.
    -Milovan Drecun

7. A ova debela, hhahaha. Kad je izveo onaj na dsu ili ekserima i kaže ona: "Meni je momak divan, lep, sladak i zadovoljna sam...", a brat baci pogled na nju i kao: "Meni izgled uopšte nije bitan" hahaha

Ma, najjača emisija ikada.

8. Neki ce se iznenaditi kad vide koga sam izveo. Pre emisije se bleji tamo sa njima lagano sve, dogovoris se sa nekom e biracu tebe i kao kul
    Edit: mislim bar sam se ja dogovorio

9. ma ovo se ne dešava

e: čak sam ubeđen da trpa prova jer je prov već par autora odavde pitao isto pitanje onako iz sprdnje, ali molim boga da nije tako

10. a daj ps jebes nas...

11. hahhaha pa kad ce biti emitovano to ?

12. dace bog da vam ukinu ovu emisiju

13. i sve ovog tipa
    i da vam bubuljica iskoci na celu

14. Ozbiljno bre brate kenjali ste bas dosta o tome i ja iscimam ortaka on je u produkciji da odem tamo bukvalno da izblejim i kao aj te ubacimo aj aj ti si opusten i to i ja reko aj i tu bio sa ribama onim i dogovorim se sa ovom da biram nju. Otisli na pice posle i cao

15. Pseto nije toliki jadnik, lozi vas.Svejedno cu ga istuci prvom prilikom.

16. Mozes kurca da mi se napusis, iscimao bih te al si se usro i prosli put

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.