Da li sam ja geek, sobzirom da jeste mrzim da gledam anime,game of thrones,star wars i slicne gluposti.Na kompu koristim Lubuntu pored windowsa i relativno se dobro snalazim u njemu.
Neko od vas reko da ribe brze sazrevaju zato sto pre pocele se jebu, ma daj to samo stereotip.Ono i ja volim dan danas izaci sa svojom curom na kamikaze al kad treba da resavam problem ja sam ozbiljan.Nemora znaci da si nezreo ako volis kad dodje prilika se malko odvalis od jedno 8 piva i da zaigras.I ses je na neki nacin ko igra za odrasle samo veoma opasna igra gde "izgubiti glavu" znaci dozvoliti da riba zatrudni.
Uzeh one srpske kobasice da isprzim i dok sam sjekao skontam da je jedan dio kobasice poplavio, dakle boja svjetlo plava/zelena mesa. Wtf, kakvi su ovo jadi sve te jebalo
rok trajanja je ok
Jao bre jesi bosanac pa plavo je zato jer su kobasice crvene, i pošto su srpske imaju gomilu onih belih hrskavica, pa ispada crveno - plavo - belo, jer je kobasica SRPSKA, heheheh, kapiraš...
E a to malo zelenog, to su ti muslimani iz pazara :D
Ma hoce da te se otarase sa vuke pa ti pakuju sverc namazani su svim bojama
odgoworio
Ništa od kumovog zeta, deluje mi kao dobra glava preko telefona, pa mi žao da robija s Tilmom
Ona aplikacija daljinski za tv, je l da se jebavam da skidam, radi li to uopste?
Jok
A i isti mi kurac, sad se setih, meni treba daljinski za onaj uređaj od kablovske, nista mi ne znaci da menjam kanale na tv-u. Pu!
jebe te antihrist, radi aplikacija, bude telefon ko običan daljinski, al teško da ćeš ga povezati s tim govnetom za kablovsku, da
Ma našao sam daljinski. Klinac ga sakrio bio ispod kreveta, dva sata ga tražio slušajući jebeni crtani patrolne šape, odlepio sam.
Da li sam ja geek, sobzirom da jeste mrzim da gledam anime,game of thrones,star wars i slicne gluposti.Na kompu koristim Lubuntu pored windowsa i relativno se dobro snalazim u njemu.
Nisi. Bedno troluješ baš baš
Neko od vas reko da ribe brze sazrevaju zato sto pre pocele se jebu, ma daj to samo stereotip.Ono i ja volim dan danas izaci sa svojom curom na kamikaze al kad treba da resavam problem ja sam ozbiljan.Nemora znaci da si nezreo ako volis kad dodje prilika se malko odvalis od jedno 8 piva i da zaigras.I ses je na neki nacin ko igra za odrasle samo veoma opasna igra gde "izgubiti glavu" znaci dozvoliti da riba zatrudni.
zagubiti glavu takoreći xe xe xe
Uzeh one srpske kobasice da isprzim i dok sam sjekao skontam da je jedan dio kobasice poplavio, dakle boja svjetlo plava/zelena mesa. Wtf, kakvi su ovo jadi sve te jebalo
rok trajanja je ok
to su ti otrovne kobasice
ne znam di si kupio i koji je proizvodjac,al kapiram da se u te kobaje trpa industrijski otpad.87 procenata.ostalo zacini i neki b92 emulgator i sl.
Jao bre jesi bosanac pa plavo je zato jer su kobasice crvene, i pošto su srpske imaju gomilu onih belih hrskavica, pa ispada crveno - plavo - belo, jer je kobasica SRPSKA, heheheh, kapiraš...
E a to malo zelenog, to su ti muslimani iz pazara :D
Hahah jebem te coa ne znam kako da reagujem na ovaj komentar ima tu nesto, al opet sam se malo i oznojio:D
hahaha, odličan skeč :D
Ove sam uzeo
http://www.naturavita.ba/images/proizvodi/polutrajni/kobasice/srpska_kobasica_500g.jpg
A evo slike
http://oi66.tinypic.com/zt8byv.jpg
Bacio sam govna, nisam ni krenuo pržiti, sve sam bacio. No me interesuje, koji je ovo đavo
Brate makaronac pa ovima je rok istekao još 2014., eno piše ti :D
ја сам једном купио неке роштиљске кобасице које су смрделе као говна, нисам сигуран да ли је комад био 8 или 11 динара
PatriJocki komentar o kobajama, nea šta!