Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Brate, je l bi jebali vi ciganku? Ono, da je vrh riba ali da je crna, da joj se baš vidi da je cigan.
прекини створе жељни пажње
позивам народ на минут ћутања на свако тилмово питање, минут да траје мало дуже, око четри године
Hahah, beži bre debeli. Kad je jebanje u pitanju vi nevini nemate pravo glasa.
Zasto sam se zacenio jako na ovaj naslov
Gde su limiti Abrahama Frimponga?
ciganke kidaju, mnogo me pale ciganke
jel ima neko nekog čoveka sa minibusom za 12-16 ljudi u Sarajevu ili odavde, a da bi bio raspoložen da odbaci do Sarajeva neke turiste i razvozi ih po Sarajevu sedam dana
Pa to bi ti svaki prevoznik odradio. Za pare sve moze afkors.
Pa može, imam zvaničnu autoprevoznik sa gugla varijantu i za ovde i za Sarajevo, al pitam jel ima neko nekog ljubaznog čoveka ili ljubaznu firmu ili uopšte nekoga od poverenja za slučaj da se budem ugrađivao nešto, pa da lakše sarađujemo. xD
Imam ja ovde u nišu, od kuma mog zet. Ima par mercedesovih kombića, radi te stvari. Pa ako odgovara, moz se ugradjujes bez brige. :)
Haha sad ce radj da preformulise pitanje u
"Dobro ima li iko osim Thilma.."
Šta sam ja kriv što sam urbana osoba koja ima kontakte svuda jbg. Xd
Nisam kriv sto sam ziv sto me vole zenee
ahahaha :D
inače, treba mi baš minibus, da primi do šesnaest Arapa, ne mogu da stanu u kombi, vidi jel ima minibus
Ček brate, to su azilanti kojkurac? Kakvi arapi?
Pa na minibus sam i mislio, do 20 mesta su.
AHAHAHHA
ahahah nemojte se plašiti, ovo su bogati Arapi iz neratnih područja, idu turistički
Bogati arapi koji putiju minibusem kroz Srbiju
Thilmo ovaj ce da ti namesti mardelj nece ti pomoci ni sve veze ovog svega ;D
Da je minibus pozlacen pa i da ti poverujem
Eno ti pvt Radj, pa ti vidi.
Budu li hapsili mene i kuma najebo si. Xd
Mada, pseto je u tom poslu valjda, špedicija neka, ako sam dobro skapirao. On bi trebalo da zna te prevoznike.