Разноразно питање

1. (srpski) dubrovnik hrvatska

2. Ma nesto sam kontao na zakintos da odem i da prodajem ksalol kao ekstazi ili bromazepam da mrvim pa da ga prodajem kao koks vec drogiranim englezima tako da refundiram celo letovanje

3. Mada mi upravo kum rece da sam ostao zarobljen u 2012-oj sa tim forama i da engleza vise nema na zakintosu nego da su na hvaru

4. jeftinije bi ti bilo da to sve radis na egzitu
    hocu reci blize i prakticnije.

5. Osoba iza naloga krajisnik zauzeto i krojcler u najavi ima četrnaest godina

6. ko ove godine ide u potočare od političke ekipe domace?

7. саша јанковић

8. pff nece biti zanimljivo, bolje da je neko iz desne ekipe da preljeva na avaz.ba komentarima

9. Koliko polutki dodatno je sahranjeno da se nakrca broj na 6666? Po sistemu jedna noga jedan covja

10. kontam da ce ove godine da pređu cifru od 10 soma lagano, tih 6 možda bilo davne 2011. recimo

11. Seća li se neko kako se zove turistička agencija gde bvdlga radi?

Bvdlga javi se brt ako nisi crko od jebanja trandži po tajlandu.

12. Malo ti je jedan mjedeni mijesec ;))

13. treba mi hitno visok intenzitet šale gif

14. radio sam guglj al nisam našao onaj tripozni

15. Jel ima neke specijalne razlike između ovih jeftinih klima il ima neko da se izdvaja, Galantz, Midea, Vivax, Vox, Beko, ja računam da je sve to isti kurac

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.