Разноразно питање

1. Ja imam mideu vec nekih 7-8 godina sig i sljaka savrseno. Cak sam namestio i putem xiaomija da palim i gasim xd

Za ostale marke nzm i ne nmg da komentarisem...

2. Pa i ostatak interneta se slaže s tim manje-više, kažu da je Midea među sigurnijim varijantama.

A to paljenje preko telefona, preko infracrvenog, zamenio si daljinski kao ili nešto naprednije?

3. Ma ona aplikacija sto bude u telefonu.xd
    Preko infrareda da se upravlja bijelom tehnikom.

4. мисим да има разлике у потрошњи струје

5. Završio sam poso, možete odahnuti.

6. Rađ, šta je ovo sunce ti

7. I ja imam mideu evo 10 godina fazon samo pred leto dodje onaj brat produva kompresorom i dopuni ako treba i to je to radi lepo nije cak ni bucna nesto preterano

8. Provericu kad dodjem kuci kako se zove moja sveukupno odradila mozda 10 dana u zadnje 3 godine stalno kapa nesto jednom popravljana pa se sjebala opet za 2 dana, mislim, nju da zaobidjes, zato ovo pisem, stoji mi u boravku kao suvenir

9. Odspavati 2 sata ili ne spavati uopste?

10. Ajde ajde da pocepas to

11. ako je dobro uradjen var ne mora da se dopunjava nikako, gas se ne trosi u sistemima rashladnim nego cirkulise samo i sve
    na midei se filter samo opere i asepsolom malo naprska i proveri se cev za odvod da se nije zapusila jer moze da se zapali uredjaj zbog toga

12. midea je definitivno najbolja soc klima, bolje mi radi od LG koja je bar duplo skuplja, tisa je dosta i ne duva kao bura

13. gle gospoda ima klimu

i kod mene ima al kad otvorim prozor

14. Moze li neko da mi kaze gde letuju englezi ovog leta

15. Grčka, Hrvatska, Crna Gora, Turska, Tunis, Egipat, Italija, Španija itd. Pretpostavljam da hoćeš da ih izbjegneš, ali ljetuju svuda jer imaju love.

16. ovih dana odo na odmor do bele crkve pa cu posle produžim rutu do viminacijuma, smedereva pa nazad kuci. zanima me zna li neko da li može da se pristupi onim kopovima kod kostolca, hteo bih one mašinerije i zajebancije izbliza da vidim? na ovo mislim http://www.vreme.com/g/images/866442_supervbag.jpg

17. ove mašine su baš izdrkavanje, ja ću s drugarom sigurno da ih obiđem kolubaru dronom

a, mislim, brate, nema šta da bude otvoreno, dođi do rampe ili čega već i časti čoveka neki dinar da te pusti unutra i najavi radnicima i nemaš brige

18. Pored toga sto mu daš neki dinar traži mu da ti da prsluk, slem, pantalone i radničke cipele. I propusnicu firme koja radi tu

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.