jel istina da je pivo pice za ljude niskog drustvenog statusa?vise puta sam cuo da je to seljacko pice, a koliko sam ja video elita uglavnom pije zestoka pica, francuski konjak, viski itd
Ja sam citao jednu knjigu i tu je glavni lik narucivao samo konjak, kada je za sankom, a kada se popne gore u sobe onda pije tri boce sampanjca koje mu gazdarica lokala, inace njegova stara prijateljica i dobar drug i prijatelj, konsekutivno pojedinacno unosila u sobu dok je on radio radnju sa najocuvanijim devojkama iz la rosela i okolnih mesta. A on je imao 50 godina. Verujem da je to jedna zaista respektabilna licnost tako da je svaka dalja rasprava koja dovodi u pitanje njegov ukus bespredmetna a nama preostaje samo da ga zamolimo da nas prihvati da budemo u njegovom drustvu a ne da ga smatramo seljakom kako bi to gnusno bilo od nas da mislimo za jednog takvog gospodina.
Jel mit ili istina da je neki slikar tipa pablo pikaso rekao da je to sto on crta, sto ljudi zovu umetnost ustvari tesko sranje i da su ljudi koji to kupuju teski degenerici
Tebi ću da se pravdam najbolje, pajdomane raspali
sigurno te uvek izlemaju i izbace iz lokala cim se tako ponasas kad popijes
Rađe jel pao istovar jutros, kakva je situacija na terenu?
srao sam triput od jutros, drugi put se naziralo čvrsto gowno i imam manje grčeva, tako da mislim da sam na dobrom putu
http://pix.iemoji.com/images/emoji/apple/ios-9/256/light-brown-raised-fist.png
Drago mi je da smo pobedili, ja jutros na šolji baš se pitam da li je i Rađ tamo negde u istom položaju lolo
jel istina da je pivo pice za ljude niskog drustvenog statusa?vise puta sam cuo da je to seljacko pice, a koliko sam ja video elita uglavnom pije zestoka pica, francuski konjak, viski itd
Zavisi. Zna se kad se pije pivo niko posle fudbala npr ne pije konjak jbg ne ide
pa to jeste
Rađ (i ostali), recept protiv proliva: Kafenu kašiku kafe (LOL) ubaciš u sok od jednog limuna. Popiješ i ponoviš 2 puta u razmacima od sat vremena.
Ne pijem pivo sad ce mjehur dana i stomak mo najzad ravan
Seltik čitaj forum
Sve te jeblo
Ja sam citao jednu knjigu i tu je glavni lik narucivao samo konjak, kada je za sankom, a kada se popne gore u sobe onda pije tri boce sampanjca koje mu gazdarica lokala, inace njegova stara prijateljica i dobar drug i prijatelj, konsekutivno pojedinacno unosila u sobu dok je on radio radnju sa najocuvanijim devojkama iz la rosela i okolnih mesta. A on je imao 50 godina. Verujem da je to jedna zaista respektabilna licnost tako da je svaka dalja rasprava koja dovodi u pitanje njegov ukus bespredmetna a nama preostaje samo da ga zamolimo da nas prihvati da budemo u njegovom drustvu a ne da ga smatramo seljakom kako bi to gnusno bilo od nas da mislimo za jednog takvog gospodina.
Jel mit ili istina da je neki slikar tipa pablo pikaso rekao da je to sto on crta, sto ljudi zovu umetnost ustvari tesko sranje i da su ljudi koji to kupuju teski degenerici
vrati pare, mani se filozofije, znam gde živiš.
Ako zovem iz Srbije kao korisnik MTS-a u Republiku Srpsku, korisnika MTEL-a jel mi se trose minuti u mrezi ili krca kredit?
Hahahaha zovi s fiksnog
PuppetMaster
Hitno je
Ako je hitno nece te biti briga da li skida minute ili naplacuje