Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Parfemišete li se sunce vam kalaisano.
Само вињаком.
Dobio sam ovo na poklon, a tražio sam onaj stari armani kod. Ako je ovo govno, neću da ga otpakujem nego da ga prodam. Pa si kupim sebi onaj stari code.
Ako neko uopste hoce da kupi ovaj novi.
slabije ćeš da prodaš ovaj, eventualno za 2500, pa javi ako ti odgovara
Pa 6.5k kosta jbt. Jos je ovaj iz nemacku. Daj 4k end ic a dil.
Aj pomirisaću ga u radnji sutra ako nađem pa javljam
Evo ga doktor za parfeme tanannnn
Ne vrijedi. Bolji rista
не вреди? контам и ја да не може да надмаши црни армани код јбг мада ја овај нисам ни видео
ево 3к од мене + поштарина, понуда важи 15 минута пре почетка евролиге јер онда нема више пара
Otvorio sam ga jbg, gowno je u odnosu na crni.
Jel greh izdrkati danas na Sanju Vučić?
grijeh je biti ti.
хаха Шир
Mir Boziji, Hristos se rodi!
Koliki je procenat ljudi koji kaze Hristo umesto Hristos?
Sve manji i manji nazalost, ja uvek kazem i napisem hristo
Hristo Stoichkov
Ристо.
sta je to gugl marketing?o cemu se tu radi
Koji je kurac teoreticarima zavere sto ne vade cipovane licne karte nego obicne? Drzava morala da uvede opciju bez cipa zbog debila sto se tripuju da nekoga boli kurac za njih pa da ga prate preko toga
ma pusti budale brate moj