Prijava

Ne možeš biti na dve pozicije odjednom. Ugovor o delu bi mogao al verovatno bi nove poslodavce boleo kurac da se zajebavaju sa ugovorima.
Varijanta jedan je da kao otkazni rok uložiš taj tvoj godišnji i da čekaš i prijaviš se kod novog poslodavca.
Druga je da odradiš otkazni rok i to je to.
Jedna od odredbi starog zakona je nekad bila da ako nemaš prekida u radnom stažu da možeš da preneseš tvoj godišnji odmor u novu firmu. Al eto to je ukinuto.
U svakom slučaju si kasno dao otkaz ili prerano obećao novim poslodavcima da ćeš preći.
Njima isti kurac. Bitno je da poštuju tvoju reč i usmeni dogovor da ćeš preći kod njih. Možda će te i sačekati da to sve rešiš ako im zaista trebaš. Koji radni dan tamo i ovamo... Ko ga pita
Imaš pravo da ti isplate godišnji odmor u svakom slučaju. To moraju ako zahtevaš.
Stari poslodavac ima pravo da ugovorom o radu ili nekim drugim dokumentom da ti zakonski otkazni rok produži na maksimalnih 30dana. Vodi računa i o tome.
Moraš bar 15 dana pre otkaza da jasno i nedvosmisleno ispišeš izjavu o otkazu i posle toga ti se narednih 15 dana računa kao otkazni rok. Navedeš obavezno i datum kada si tu izjavu predao.

truc, pitacu svakako, sad ovde razmatram opcije da vidim kako stoje stvari i onda kad skontam situaciju, idem pitati, što je odmah sutra ujutru. ove prve necu da tužim, jer NIS-ovi advokati ih zastupaju, i svako do sad ko je krenuo tim putem je ispušio jedan kroz jedan.

онда ок, смирио сам се.

tečo brt, kakva kurac tužba, ni ne razmišljam apsolutno o tome, nit imam vremena ni živaca, a i 1/1 se ne može dobiti jer je nis i to je to bukvalno na kojoj god da si poziciji tamo.

neš, hvala na odgovoru, to je sve što me zanimalo bukvalno. hvala i tebi truc takođe, sad mi je sve jasno suštinski.
ugovor o delu ako može, tako ce i biti odrađeno, sad sam ih cimao, kađu videce sa finansijama.
kasno sam dao otkaz, jbg kasno je i stigla ponuda za novi posao, koju nisam smeo da odbijem.
23.5. sam najavio otkaz, danas ga potpisao uz otvaranje godišnjeg od 1. do 14. to je to.

Da li želiš da trpaš novce u bulju jednom aleksandrukg i i finansiraš mu Pefkohori porodično deset dana pun pansion? Da li? Krumpe?

Čime se baviš, ako nije tajna? Pumpadžija?

Srećan početak u novoj firmi, puno uspeha i novih radnih pobeda, želi ti kolektiv TEČA! & Co. Ltd

informaciona analitika u pitanju je bila vamo gde sam napustio zbog previše stresa i radnih sati lololo kao i prirode posla, ako te zanimaju detalji, pusti pvt, ne bi baš smelo o tome javno da se priča, imam i taj neki ugovor o poverljivosti :D

Onda ću ti pomoći da ga ispoštuješ time što te neću dalje zapitkivati:) ni pvt više nije siguran:) nego kaži mi da nisi ti možda ovaj čovek:D
https://vukajlija.com/recnik/autori/24166

Nisam, nemam dupli zaista, mada vidim da ima lik slučan sentiment pisanja. Ranije sam bio dosta aktvan kad sam se registrovao tipa 2011/2012, sad slabije, ugl snajperišem i javim se ovako povremeno, neam vremena ni za ovaj profil skroz, kamo li dupli :D

kaplje mi negde ulje odozdole automobila. Hoćel praviti problem graničari pošto za koji dan treba didem preko nešto a nem vremena da ga teram kod majstora?

Ideš u Madjarsku za suhomesnato? Pa ako ti je izlupan pasoš ko poštanska markica, neće. A možda baš uzmu da jebu tebe i propuste 500 vozila, lutrija

Laszló: Hajde da kàramo Nash Bridges
Janósź: Hajde

како се зове пјесма азрина иде фазон сенжермен - роуз руж, иде само инструментал и има мало као неке трубе ако се добро сјећам бомбаш можда ти знаш ти си стара гарда авангарда

Pjesma Mon Ami, album Krivo Srastanje, 1984.

jebote koji kurac ovo s brisanjem defki? napišem defku posle par meseci, ništa posebno, ništa uvredljivo i evo nema je?!

Da li je neko video snimak na kome Marko Djuric pokusava da se ljubi sa patrijarhom(nisam siguran da je patrijarh)?

Islo je danas na vestima

браћо, колика је камата на порез на имовину у србији? дакле ако је порез у тромесечју 5 сома и ако се не плати нпр. месец дана колико екстра се типла?

Pa multipalačinkuje se.
S K A E T C H
K
A
E
T
C
H S K E A T C

S K A C H M A N
K
A
C
H
M
A
N

BOZHO
A
R
S
E
L
O
N
A