Разноразно питање

1. Јел има неко слику као смајли али преко целог екрана онако без обриса главе само очи и уста? Или шта требам да укуцам на Гугл? Куцао сам све енд свашта ал немам појма :)

2. U poslednjih 6 meseci Peki d džem je banovao barem 50 naloga po nečemu čuvenog JTU. Nije mi jasno kako ga raspoznaje svaki put ali činjenica je da ga proganja kao Eliot Nes Kaponea. Što je još čudnije, siroti JTU ne uspeva da napravi ni nekoliko posta ili definiciju i već je banovan. Pitanje je u stvari sledeće: Peki kako ti uspeva?

3. Не би да се хвалим, али то је као неки дар, носим то од малена. Мени је то као уметност. :)

4. budalastina ja znam 4 jty ova naloga koji se pojavljuju na cetu i pisu defke a da ih peki ne moze provaliti nikako :)
    Na Pekijevu zalost :D
    Meni je smesna ta hajka na jty-a pomislio bi covek da ste to prerasli :)

5. Али то није хајка, шта вам је. :) Мени је то зајебанција, а и с друге стране, казна се може поштовати. :маше књигом закона: :)

6. Peki zajebancija je uvek... Usputna nikako misija. Ti si od jty a napravio sebi misiju realno :)
    Sto po meni i nije tako strasno. Ostavio ti Dzimi mod nesto u anamet. Ispuni :)
    Zajebavam se. Ako je banovan dozivotno nek je banovan. Meni nesto ne nedostaje :)

7. Peki, je l' ti ove godine upisuješ faks ili naredne?

8. Пеки је већ уписао факс и успешно студира. :)

Peki zajebancija je uvek... Usputna nikako misija. Ti si od jty a napravio sebi misiju realno :)
    Sto po meni i nije tako strasno. Ostavio ti Dzimi mod nesto u anamet. Ispuni :)
    Zajebavam se. Ako je banovan dozivotno nek je banovan. Meni nesto ne nedostaje :)

А он је крив, намести ми се на зицер, отвори троловску тему, или дође на чет и ставља слике Кери Бредшо. Морам! :)) Како да га пустим? :))

9. Aha, fino :) A kako imaš toliko vremena za moderatorstvo i boravak na sajtu? (Ovo sad zvuči kao neki intervju :))

10. Peki je buduci nastavnik geografije!
    Pustis ga peki...Bar da napise nekoliko dobrih definicija.. :)
    forgetminot nije da sam pekijev drveni advokat. Al nije on redovan koliko se tebi cini. On je samo produktivan kad je tu

11. Možda sam ja stekla takav utisak, meni se čini da je uvek tu... Da, nije sve tako kako izgleda :)

12. Kad već pričamo o JTU...
    Kom modu je hakovao nalog?

13. Peki je buduci nastavnik geografije!

Ако и будем радио у просвети, бићу професор. :)

Па углавном је ово што каже Јана, "продуктиван" сам кад сам овде. А и научио сам да распоредим време тако да имам довољно и за учење, и за сајт и за све треће. :)

14. Možda budemo i kolege, Peki, ako završimo u prosveti ;) Lepo, lepo, blago tebi kad si sve rasporedio... :)
    P.S. Neću više da spamujem...

15. Чек, и ти студираш географију? :)

16. Ne, engleski, ali ako završimo u školi, bićemo kolege :)

17. Просветари... :) Мени то звучи као "путари". :)

18. Zvuči :) Ono, to nas najverovatnije čeka, da se bakćemo se decom :)

19. Ono, to nas najverovatnije čeka, da se bakćemo se decom :)

Mene čeka gradsko zelenilo. Lakše pričati s drvećem nego finoj dečici nešto utuvljavati u glavu. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.