Prijava

Nisam Meśo. Kao što ni Miodrag nije Muro.
A zaključana je bila, valjda je bag neki ili skripta da se teme same zaključavaju posle određenog vremena neaktivnosti ili isluženosti.

Meśa, sad sam citao tvoje citate prije 8 godina i samo mi reci koliko si godina tada imao? Ono sto si dijelio kao zanimljive citate je bilo bas onako krindz i prelose.

Većinu onoga sam ja smislio. A tad sam imao 22 godine. Dosta sam nolajfovao što se kaže, malo spavao, previše buljio, imao svašta da kažem na svaku temu, dosta pio, čitao dosta, puno radio, toliko da mi je jedan čovjek što sam radio kod njega govorio da uzmem nekad slobodan dan, što je u Crnoj Gori oksimoron kad ti to poslodavac kaže, i to je došlo na naplatu, nisam nešto pametniji ali sad sam samo umoran, bez kondicije i veći neradnik.
A ne zajebaj da je toliko loše, odnosno jeste kad sam rokaš foru za forom, to treba suptilno i situaciono kroz priču prosipat fore. Zato sam sve i pobrisao. Poštujem tuđi lični prostor i nije prijatno svoj činiti odbojan prema drugima. Nije da mi uvijek uspijeva ali je bitna namjera je l da? :)

Mesa i ti si isto ko ja menja nam se kvalitet postova kako odrastamo, i interesovanja takodje.Ja postujem tudji izbor, ali opet smatram da donekle okolina se treba ipak umesa i da nemoze bas sve da bude kako zelim da bude i nevidim nista toliko lose da radim mnoge stvari ko ostali.

Ne bih rekao da sam se pospješio ali mi nije više zanimljivo da izigravam zabavljača širokim narodnim masama - mediokritetima. Oni imaju svoje, ja pokušavam moje, i to je to.
No me vas dvojica poprckavate al aj :)

јели ово маестро слика

Хеј, где могу да нађем ХД андроид волпејпере>? Гугл не ради посао, неки сајт, апликација нешто, предлог?

Zedge druze, postoji 6 godina minimalno haha

хвала пљидицеее мвааа

Zedge, što Plidu reče, mada možeš u suštini svaki sajt sa wallpaperima, samo traži da ne budu landscape, rezolucije su sad iste i onako

postoji 6 godina

15*

Е па хвал дечки, ја нисам мењао волпејпере годинама па сам заборавио за Зеџ нпр

Vidio sam i ja kasnije da je 15 ali mislio sam na google store. :D

Đećete za Black Froday?

Vi u CG I engleski drugacije pricate vidim

Da, otkud Black Friday kod nas koji kurac, zar to nije dan poslije Dana Zahvalnosti, koji kod nas NE POSTOJI?

па то овим поамериченим народима уваљују срамта

Ma kontam to da drkaju na Ameriku i njihove običaje, tako smo od skoro i Helouvin preuzeli, ali ovo je bukvalno vezano jedno za drugo, kao kad bi neki nehrišćanski narod npr slavio samo Badnje veče a Božić ne, preglupo je jebeno

Nije tacno mujo. Black friday ima i po Evropi svugdje.