Разноразно питање

1. krompulj je apsolvent na ekonomiji, ostalo mu još par komada al mora sad da hasluje neke dobre pare da može tih par da ispolaže jbg. nego papete zanima me fora kakvi su prema gušterima koji dođu u firmu i to, jesu ok parice neke za početak i tako ta neka bejzik pitanja

2. jel imas dozvolu i jel znas da vozis?
    kapiram da imas.ici ces po tim marketima,pa nes valjda peske...

3. 6 godina vozač, b kategorija, sve u redu s vožnjom xD jbg nemam pojma, al nadam se da se dobije službeni auto ono, neću valjda ladom svojom ići okolo

4. Ceka tebe svijetla buducnost krompircicu, cim zavrsis ekonomiju ima u red bullu da se zaposlis, prepoznajem ja ambiciozne glave a ti pored ambicije imas iskustvo, tako da samo goni i uzivaj

5. mislio sam da probas taxi.popularno kod apsolvenata,penzionera i bivsih robijasa.ne kenjam.bukvalno te tri grupacije su novi taksisiti.mozda ti bude lakse da se tako uklopis sa drugim obavezama

6. samo ako ću ženskinjama iz onih red bul automobila istovarati limenke da dele studentariji u kampusu onda može

7. magacioner, boli me kurac, ležim po cio dan, 5 otpremnica dnevno max

8. sanitarni, cimer se oprobao u tome, mnogo kinte puknuo, na kraju batalio, izgubio želju zbog ispita i svega toga, pritom se zanima i za aute, stalno vozi, popravlja, zajebava se, tako da sam ja daleko od toga. ovo mi je sad aktuelna ponuda, treba da idem na razgovor ovih dana, pa ono, zanimaju me neka iskustva iz tog posla

9. edit- čuo sam da su ovde nekome skinuli točkove sa zlatiborac avta lololo

10. колд.кртоло па ред бул ради Атлантик група можда те одма ту убаце :Д

11. вајлд кард

12. Деведесетих је било актуелно то скидање точкова, причо ми лик који је тих радио у Милану као помоћник кувара, каже на семафорима скидали точкове, замисли који то ниво скила да те прво не примете док се шуњаш подигнеш ауто таман колко треба да возач не осети и одвијеш све брезоне

13. Лол Санитарни буквално не знам ко још таксира а да није из те три групе, евентуално улети неки неснађени лик или атрофирана маса која је алергична на физички рад и распадне се ако подигне нешто теже од пет кила

14. Деведесетих је било актуелно то скидање точкова, причо ми лик који је тих радио у Милану као помоћник кувара, каже на семафорима скидали точкове, замисли који то ниво скила да те прво не примете док се шуњаш подигнеш ауто таман колко треба да возач не осети и одвијеш све брезоне

posle ih zaposle u ferariju f1

15. хахаха одличан

16. Kolika je cena, ako je neko imao dodirnih tačaka, za izgradnju hale, magacina. Ono, mintažno sve, one ploče kako već. 300m2.

17. Imam racun u telenor banci. Jel moze neko iz bosne da mi uplati pare na taj racun? Jesu neke junece takse i to?

18. Paneli su ti od 11 do 17 evra Tilmo
    Zavisi od debljine i boje itd

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.